ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤρόμος στη Μύκονο για τουρίστρια: Θηριώδης Σενεγαλέζος την βίασε και την χτύπησε!

Τρόμος στη Μύκονο για τουρίστρια: Θηριώδης Σενεγαλέζος την βίασε και την χτύπησε!

Δεν θα έρθει για διακοπές ξανά στο νησί, είναι σίγουρο!

Δεν θα πατήσει ξανά το πόδι της στην Μύκονο μια Καναδή τουρίστρια που είχε έρθει να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μετά το εφιαλτικό περιστατικό που συνέβη σε βίλα.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η 32χρονη γνώρισε ένα 35χρονο με καταγωγή από την Σενεγάλη σε μαγαζί του «νησιού των ανέμων». Στη συνέχεια έφυγαν μαζί για μία βίλα που είχε νοικιάσει ο άνδρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομίας, εκεί ο αλλοδαπός την εκμεταλλεύτηκε καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ και την βίασε!

Όταν εκείνη του δήλωσε ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε πράξη μαζί του, εκείνος εξοργίστηκε, την έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και την απώθησε προς τον τοίχο, χτυπώντας την παράλληλα στα χέρια και σε διάφορα μέρη του σώματος της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η κοπέλα, αν και ήταν σοκαρισμένη και σε σε άθλια κατάσταση από τα χτυπήματα, κατάφερε μέσα από τη βίλα να καλέσει την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σενεγαλέζος συνελήφθη και η τουρίστρια κατέθεσε με λεπτομέρεια στην Αστυνομία όσα τράβηξε στα χέρια του. Παράλληλα, δόθηκε παραγγελία και για ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε επίσης:

Κως: 22χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε τουαλέτες μπαρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης