ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΧάρης Ρώμας: «Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε»

Χάρης Ρώμας: «Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, η οποία δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η, συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν μπήκα στο θάλαμο, ήταν μόνη της, ανακαθισμένη στο κρεβάτι της. Παρότι είχαν πέσει όλα τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, είχε ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα που έχω δει, στο οποίο δέσποζαν δύο καστανά τεράστια μάτια με θυμωμένο βλέμμα, σχεδόν άγριο.

«Είσαι θυμωμένη;» την ρώτησα. «Είμαι πολύ θυμωμένη», μου απάντησε. «Γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω πριν προφτάσω να δω τον κόσμο καλά. Ζήτησα να σε συναντήσω γιατί το μόνο πράγμα, που με κάνει να χαμογελάω, είναι οι τηλεοπτικές σειρές του». Την αγκάλιασα. Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης