ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑλεξανδρούπολη: 60χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Αλεξανδρούπολη: 60χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της Αλεξανδρούπολης για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου γύρω στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-evros.gr, άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών που είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και είχε πυροβολήσει μία φορά στον αέρα, φέρεται, κατόπιν, να αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του. Μετά τον αυτοτραυματισμό του, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ).

Ο 60χρονος, ο οποίος βρισκόταν ολοφάνερα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βγήκε γύρω στις 9 το βράδυ στο μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας με μια καραμπίνα στα χέρια.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή διακόπηκε. Επιτόπου έσπευσε και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να τον πείσει να αφήσει την καραμπίνα και να κατεβεί από το μπαλκόνι.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης