Ο καρκίνος «χτύπησε» την Άσπα Τσίνα λίγο πριν την επιστροφή στο τραγούδι: Δεν φοβάμαι τον θάνατο (video)

Must Read

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε η Άσπα Τσίνα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η Άσπα αποκαλυπτική, δεν δίστασε να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της που δεν ενέκριναν την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τον σύντροφο με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί και ισχυρίστηκε ότι είχε παντρευτεί για να το προστατεύσει από τα κοινωνικά σχόλια.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πληγώθηκε πάρα πολύ που δεν έμαθε από εκείνον τον ίδιο ότι διατηρεί άλλον δεσμό ενώ παραδέχτηκε ότι αυτό το γεγονός την ισοπέδωσε.

Η δημόσια εξομολόγηση για τον σπάνιο καρκίνο

Η Άσπα εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτη φορά μιλάει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της, το οποίο έμαθε με εντελώς τυχαίο τρόπο όταν ξαφνικά έπαθε λουμπάκο και αισθάνθηκε ένα φρικτό πόνο στην μέση, ο οποίος σταδιακά χειροτέρευε και την καθήλωσε στο κρεβάτι.

Η αποκάλυψη από τους γιατρούς ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου που «τρώει« τα οστά, ήρθε αμέσως μετά αφού είδε το όνειρο της να πραγματοποιείται όταν ο Φοίβος αποφάσισε να της γράψει ένα τραγούδι.

Η Άσπα χειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία το γεγονός, ενημέρωσε την δισκογραφική της εταιρία η οποία επίσπευσε τις διαδικασίες για να καταφέρει να γυρίσει το βιντεοκλίπ και να κάνει την φωτογράφηση, πριν ξεκινήσει την χημειοθεραπεία. Βρισκόμενη ήδη στο δεύτερο στάδιο του καρκίνου του αίματος, η Άσπα αισθανόταν αδυναμία να κάνει την παραμικρή κίνηση όμως με μεγάλη θέληση και δύναμη ψυχής, ήταν αποφασισμένη να εκπληρώσει την μεγάλη της επιθυμία.

Mε απόλυτη συνείδηση, η Άσπα παραδέχεται ότι δεν φοβάται καθόλου τον θάνατο και ότι την παρηγορεί που ολοκλήρωσε τον σκοπό της στην ζωή κι αυτός ήταν η γέννηση του γιου της και το μεγάλο της όνειρο, το τραγούδι.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Αντουλινάκη από τις «Άγριες μέλισσες» δεν έχει τα χρήματα να πολεμήσει την κατάθλιψη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This