Απίστευτο: Εισαγγελέας σκοτώθηκε από… αποδεικτικό στοιχείο την ώρα που δίκαζε!

Must Read

Η 51χρονη εισαγγελέας Αντελαΐντ Φερέιρα-Βατ τραυματίστηκε θανάσιμα στη Νότιο Αφρική, όταν μια καραμπίνα που βρισκόταν ως αποδεικτικό στοιχείο στη δικαστική αίθουσα έπεσε στο πάτωμα, εκπυρσοκρότησε και την τραυμάτισε στο πόδι.

Η εισαγγελέας ξέσπασε σε ουρλιαχτά από τον πόνο, όταν η σφαίρα τη βρήκε στο πόδι. Έντρομοι οι δικαστικοί υπάλληλοι του Ixopi Regional Court έσπευσαν να της παράσχουν βοήθεια, επιχειρώντας να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο. Η εισαγγελέας ωστόσο κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, καθώς η σφαίρα είχε τρυπήσει τη μηριαία αρτηρία της.

Δείτε επίσης : Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Μύκονο

Η αστυνομία εξετάζει έντονα το συμβάν σαν ανθρωποκτονία και ερευνά γιατί η καραμπίνα παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ενώ ήταν ακόμα γεμάτη σφαίρες. «Δεν υπάρχει λόγος ένα όπλο που παρουσιάζεται σαν αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο να είναι γεμάτο. Το όπλο και οι σφαίρες που περιείχε θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί σε χωριστά σακουλάκια» ανέφερε νομικός και φίλος της άτυχης εισαγγελέως από την Πρετόρια. Η Αντελαΐντ Φερέιρα-Βατ ήταν μητέρα μιας κόρης, της Λίντσεϊ, η οποία ετοιμαζόταν σύντομα να παντρευτεί. Ο θάνατός της σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά της, αλλά και στο δικαστικό σώμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This