Άγριο τρολάρισμα στο διαδίκτυο για τη Γιάννα και την… λυπητερή του «Ελλάδα 2021»

Must Read

Μια λακωνική ανάρτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία με δυσκολία έκρυβε την οργή της, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στο διαδίκτυο και σε εκείνους -δεν είναι και λίγοι- που φοβούνται ότι στην επετειακή φιέστα για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας, όπου προΐσταται, θα επαναληφθεί το αχαλίνωτο φαγοπότι του 2004.

«Είμαι υποχρεωμένη να διευκρινίσω -και δεν θα επανέλθω- ότι κάθε δαπάνη που συνδέεται με το πρόσωπό μου ως Προέδρου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” δεν επιβαρύνει παρά μόνο εμένα την ίδια», έγραψε σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τη διάχυτη ανησυχία για τη «λυπητερή», που ενδεχομένως -νωρίς είναι, άλλωστε, ακόμα…- θα κληθούν να πληρώσουν και πάλι οι δύσμοιροι φορολογούμενοι.

Ακολούθησε ορυμαγδός! Εκατοντάδες υποψιασμένοι, πλέον, συμπατριώτες, που έμειναν με τη στυφή γεύση της χρυσόσκονης των πανάκριβων και ολέθριων Ολυμπιακών Αγώνων, πήραν αυτοδικαίως τον λόγο και ζήτησαν εξηγήσεις από τη «σιδηρά κυρία», η οποία πρόσφατα, ξεχνώντας επιμελώς τον Κ. Σημίτη, επέκρινε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, στην οποία, όπως ισχυρίστηκε, άφησε και έναν «κουμπαρά» 135.000.000 ευρώ!

  • «Των υπολοίπων μελών και στελεχών οι αμοιβές φαντάζομαι θα αναρτηθούν στη διαύγεια;» ήρθε πάραυτα η πρώτη απορία και ακολούθησαν ενδεικτικά: «Αν θέλουμε σας πιστεύουμε. Αλλωστε δεν είμαστε όλοι χρυσόψαρα, θυμόμαστε τι κάνατε το 2004»,
  • «Τα υπόλοιπα τεράστια έξοδα της “γιορτής” θα βαρύνουν εμάς χωρίς την έγκρισή μας;»
  • «Ποιος είναι ο προϋπολογισμός του Ελλάδα 2021;» «Δακρύσαμε…»
  • «Ολα τα υπόλοιπα επιβαρύνουν εμάς…»
  •  «Μην τα βάλετε όλα όμως. Να μείνει και τίποτα για τα γεράματα, ποτέ δεν ξέρεις»
  • «Για την ψυχή της μάνας σας δεν το κάνετε! Επίσης, δεν φημίζεστε και για ευεργέτιδα! Αυτές οι φιέστες είναι για να φάνε οι ημέτεροι. Τα άλλα είναι φληναφήματα!»
  •  «Ασε μας κουκλίτσα μου»
  • «Ναι καλέ… όπως τα λέτε είναι… Το άλλο, όμως, με τον Τοτό το ξέρετε;»
  •  «Τη μαύρη τρύπα των Ολυμπιακών εμείς την πληρώνουμε και όχι εσείς πάντως!»
  • «Οταν έρθεις Σαλόνικα και γουστάρεις καμιά μπύρα, στείλε μου μήνυμα να έρθω να σε πάρω με την τσόπερ μου»
  • «Γιάννα με ποιον κομμωτή θα επιβαρύνεις εσένα και μόνο εσένα στους εορτασμούς; Τρύφωνα ή Μπουλούμπαση;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This