ΑΡΧΙΚΗMEDIAΚωνσταντίνος Πλεύρης: «Δεν συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Δεν συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή»

«Εδώ παραβιάζεται η φύση»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διαγράφηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών εξαιτίας του ναζιστικού χαιρετισμού που έκανε μέσα στη δικαστική αίθουσα την ώρα που ήταν συνήγορος υπεράσπισης του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.

Ο ίδιος φαίνεται να αδιαφορεί για την απόφαση Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Για τη διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και είπε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με ενδιαφέρει που διαγράφηκα από τον δικηγορικό σύλλογο, έβαλα τη γάτα μου να κλαίει. Θα προσφύγω στο Συμβούλιο Επικράτειας».

Στην συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο αλλά και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, δήλωσε πως: «Για τα ομόφυλα ζευγάρια υπάρχουν οι νόμοι που βάζει το κράτος και υπάρχουν και οι νόμοι που βάζει η φύση. Εδώ παραβιάζεται η φύση. Δεν συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή».

Όσον αφορά τον γάμο του με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, τόνισε πως θα γίνει «εν καιρώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης