ΑΡΧΙΚΗMEDIAΣασμός spoiler: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγήκαν και ο Μαθιός φοβάται για την σύλληψη της Βασιλικής

Σασμός spoiler: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγήκαν και ο Μαθιός φοβάται για την σύλληψη της Βασιλικής

Τα μυστικά στην σειρά Σασμός είναι καλά ριζωμένα όμως ο Γιακωβάκης δεν θα ηρεμήσει αν δεν τα αποκαλύψει.

Η Μαρίνα και η Θοδώρα προκειμένου να μην προκαλέσουν υποψίες στους γονείς της δεύτερης αλλά και στο χωριού, κάνουν μία συμφωνία σχετικά με την μεταξύ τους σχέση.

Η Καλλιόπη είναι η μάνα που θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τα παιδιά της, γι’ αυτό δεν διστάζει να συναντηθεί με τον εισαγγελέα και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχα τα κοπέλια της.

Τα αποτελέσματα του DNA βγήκαν και το δείγμα της Βασιλικής είναι αρνητικό γεγονός το οποίο αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ωστόσο οι ίδιοι ακόμη δεν το ξέρουν και μόλις η Ντίνα τους καλεί στο τμήμα υποθέτουν πως είναι για την σύλληψή της.

Παράλληλα η Μαρίνα προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από την Αργυρώ σχετικά με την κουβέντα που είχε με τον Αντώνη.

Από την άλλη η Εύα είναι πεπεισμένη ως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Ευθύμη και βάζει μπρος το σατανικό της σχέδιο για να το αποδείξει

Η Στέλλα με την Θοδώρα θα βγουν για ποτό και θα συναντήσουν τον Γιακωβάκη με την δικηγόρο να σπεύδει να τον χαιρετίσει αλλά εκείνος ξεκαθαρίζει ευγενικά πως δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για εκείνον. Το τηλέφωνό του μάλιστα χτυπάει και τον ακούει να αποκαλεί κάποια γυναίκα «γλυκιά μου». Η Στέλλα θα προσπαθήσει να μην δείξει ότι την πείραξε αλλά η Θοδώρα το κατάλαβε και της λέει πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον με την Στέλλα να το αρνείται κατηγορηματικά.
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης