ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΕλληνική Λύση: Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες την συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες την συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών

«Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία από την Ελληνική Λύση για τους χειρισμούς στην μαζική δολοφονία στα Τέμπη. Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!».

Η ανακοίνωση

«Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του Εθνικού Εγκλήματος των Τεμπών. Συνεργοί της, αργυρώνητα ΜΜΕ αλλά και πλαστοί λογαριασμοί στα ΜΚΔ, που εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!

Η Ελληνικη Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή προέταξε στοιχεία τα οποία γκρέμισαν τους κυβερνητικούς χειρισμούς και σήμερα επιβεβαιώνονται πλήρως. 

Ητελική έκθεση – κόλαφος του ειδικού πραγματογνώμονα, τεκμηριώνει τόσο την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος όσο και την ύπαρξη εύφλεκτων υλικών που προκάλεσαν την πυρκαγιά η οποία έκοψε το νήμα της ζωής 28 εκ των θυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ερχόμενη εβδομάδα εντός του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος θα αποκαλύψει νέα συνταρακτικά στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών που θα συνθλίψουν τη νέα απόπειρα κυβερνητικής συγκάλυψης».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης