ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟριοθετήθηκε η φωτιά στο φαράγγι της Σαμαριάς - Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο φαράγγι της Σαμαριάς – Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Συνδράμει και πυροσβεστικό ελικόπτερο

Πλήρως οριοθετημένη και σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Ξυλόσκαλου και Γκίγκιλου στα Χανιά.

Με το πρώτο φως της ημέρας πυροσβεστικό ελικόπτερο ξεκίνησε ρίψεις νερού στην περιοχή που η φωτιά κατακαίει δασώδη και θαμνώδη έκταση, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραμένουν στο σημείο 40 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες δασοκομμάντος και μία ομάδα της ΕΜΑΚ.

Λόγω της δυσβατότητας του σημείου καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρόσβεσης οι δυσκολίες ήταν πολλές με τους δασοκομμάντος να επιχειρούν κυρίως με αναρριχήσεις προκειμένου να προσεγγίσουν και να σβήσουν τις φλόγες.

Πλέον η φωτιά είναι οριοθετημένη και δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης