Βίαια επεισόδια στην Ουρουγουάη – Συμπλοκή παικτών εντός τερέν!

Μετά το τελευταίο σφύριγμα επικράτησε χάος

Must Read

Απίστευτο ξύλο σημειώθηκε ανάμεσα σε παίκτες (!) μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στη Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ από την Ουρουγουάη και την αργεντίνικη Ρίβερ Πλέιτ. Όλα αυτά συνέβησαν στο Μοντεβιδέο στο στάδιο Λουίς Φραντζίνι.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, αλλά το ματς στιγματίστηκε από θλιβερά και μεγάλης έκτασης επεισόδια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Tο ματς ήταν αρκετά τεταμένο. Λίγο πριν το τέλος ο Αλμέιδα της Ρίβερ έκανε δυνατό φάουλ στον Ντόσον. Ο Οκτάβιο Ριβέρο, σκόρερ του νικητηρίου τέρματος, εκτέλεσε ένα φάουλ και έδιωξε την μπάλα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιονάταν Ιραθάμπαλ, κλώτσησε τον αντίπαλο, χωρίς να δοθεί συνέχεια… Φαινόταν ότι όλα είχαν μείνει εκεί, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα επικράτησε χάος. Οι αντίπαλοι άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και οι Γκερέρο με τον Αλφόνσο ήρθαν στα χέρια. Ακολούθησαν κλωτσιές, μπουνιές και όχι μόνο.

Όλοι έγιναν ένα… κουβάρι, ποδοσφαιριστές, μέλη και των δύο προπονητικών επιτελείων. Κυνηγητό, χαστούκια, σπρωξιές και κόσμος στο χορτάρι. Ο Ιγνάσιο Ιτουράλντε, προπονητής της Ρίβερ, έψαξε τον Γκερέρο, τον συγκράτησε και τον πήγε στα αποδυτήρια. Ένας υπάλληλος της Ντεφένσορ τσακώθηκε με την Αλμέιδα, ενώ οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλλουν. Μακελειό δίχως τέλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This