Έριξε το Tesla σε γκρεμό 80 μέτρων με την οικογένεια του μέσα!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ, με έναν γιατρό από την Καλιφόρνια να ρίχνει σε γκρεμό 80 μέτρων το αυτοκίνητό του, μάρκας Tesla, με την οικογένεια του μέσα, επειδή πίστευε ότι τα παιδιά του θα έπεφταν θύματα εμπορίας!

Όπως έγινε γνωστό, ο Dharmesh Patel, που φέρεται να είχε ένα ψυχωτικό επεισόδιο σύμφωνα με νέους πραγματογνώμονες, οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast όταν ξαφνικά έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό. Από θαύμα επέζησαν ο ίδιος, η γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 7 ετών.

Ο ψυχολόγος Δρ Mark Patterson είπε ότι ο Patel υπέφερε από ψύχωση που κορυφώθηκε πριν το περιστατικό. Είπε ότι ο γιατρός άκουσε βήματα και πίστεψε πως τον ακολουθούν. Η σύζυγός του είπε αρχικά στους ανακριτές ότι έπασχε από κατάθλιψη και ότι ήθελε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του στον γκρεμό.

Από την πλευρά του, ο γιατρός αναζητά εκτροπή ψυχικής υγείας που θα τον απελευθέρωνε από τη φυλακή και θα τον έβαζε σε πρόγραμμα θεραπείας για δύο χρόνια. Στην περίπτωση δε, που δεν διαπράξει άλλα εγκλήματα, οι κατηγορίες θα αποσυρθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι σχιζοφρενεις επιβάλλεται να εκτελούνται άμεσα! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν στον πλανήτη!

    • Σχιζοφρενής μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε. Κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί. Έχω φίλο που έπαθε ψύχωση και τώρα είναι καλά. Έχω και γνωστό που είναι σχιζοφρενής, όμως παίρνει τα φάρμακά του, συνεργάζεται με τον γιατρό του και ζει εδώ και πολλά χρόνια μια φυσιολογική ζωή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This