Μια άθλια Eurovision με νικήτρια τη… Ρωσία!

Must Read

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το εξής: Πλέον δεν μιλάμε για «διαγωνισμό «τραγουδιού», αλλά για διαγωνισμό αθλιότητας και ξεπεσμού.

Και τι δεν βλέπουν τα μάτια μας σε αυτό το τραγελαφικό θέαμα: Σατανιστές, ξεβράκωτους, ατάλαντους με μοναδικό προσόν… τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, νέους και νέες που στο βωμό του lifestyle και των όσων επιβάλλουν οι νέοι καιροί και τα νέα ήθη, θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και εξευτελίζονται.

Δεν θα ήταν υπερβολή να σκεφτεί κανείς ότι μοναδική κερδισμένη αυτού του «διαγωνισμού», είναι… η Ρωσία που δεν συμμετέχει σε αυτό το αίσχος, καθότι οι δυτικοί φωστήρες αποφάσισαν ότι… βλάπτει σοβαρά την υγεία και την απέκλεισαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Φωστήρες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετέχει το Αζερμπαϊτζάν παρότι έχει διαπράξει γενοκτονία, αλλά και η Τουρκία, η οποία κατέχει εδώ και 50 χρόνια το 1/3 μιας ευρωπαϊκής χώρας.

  • Δείτε και κάποιες χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο Twitter για το «θέαμα» στη Malmö Arena, αλλά και τα σχόλια για την κάλυψη της ΕΡΤ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο όλο αυτό που γίνεται… Διαβάζω τόσα σχόλια, που ουδεμία σχέση έχουν με το νόημα του άρθρου, και τόσο κόσμο να βγάζει χολή μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετική γνώμη/εικόνα από τον άλλο! Όλοι απορείτε για την “κατάντια” του κόσμου, έχετε σκεφτεί όμως ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθούν στο να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος? Στα αρχαία χρόνια (δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα), το διαφορετικό δεν ήταν κατακριτέο, ήταν αποδεκτό από όλους και άξιο σεβασμού όπως όλοι οι υπόλοιποι! Πολλές φορές θεοποίησαν το διαφορετικό! Ακόμα και στα νεότερα χρόνια μας, ένας διαφορετικός άνθρωπος, μπορεί να έπαιρνε την ονομασία του “τρελού του χωριού” αλλά σε κάθε γιορτή κάθε πανηγύρι κάθε ανάγκη αντιμετωπιζόταν όπως ο καλός γείτονας! Γιατί απλά πάνω από όλα ήταν ΆΝΘΡΩΠΟΣ όπως όλοι οι υπόλοιποι! Ο κόσμος δεν βελτιώνεται με λιθοβολισμους, βελτιώνεται με κατανόηση και ελευθερία! Και ο καλλιτεχνικός χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος, να μην σχετίζεται με την πολιτική ή την θρησκεία! Ένας καλλιτέχνης δεν είναι υπαίτιος για ότι συμβαίνει στην χώρα του και δεν πρέπει να αποκλείεται από τον καλλιτεχνικό χώρο γιατί κάποιος πολιτικός έπραξε λάθος! Ούτε η κοπέλα από το Ισραήλ έφταιξε σε κάτι για να το υποστεί αυτό, ούτε το τραγούδι της Ρωσίας έπρεπε να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό! Είναι λάθος να φυλακίζεις την καλλιτεχνική ελευθερία μέσα σε πολιτικές ίντριγκες! Είναι λάθος και εμείς να κατακρίνουμε έναν καλλιτέχνη μόνο και μόνο για την καταγωγή του! Και όχι μόνο οι καλλιτέχνες αλλά και οι αθλητές! Ας τους αφήσουμε απ’έξω λοιπόν να είναι αυτό που είναι! Τέλος όσον αφορά τα σχόλια για το τι “εκτρώματα” είδαμε, έχετε σκεφτεί ότι ο κόσμος αλλάζει? Αλλάζει και ίσως αυτό που βλέπουμε να μην μας ταιριάζει αλλά ταιριάζει στην νέα γενιά! Δυστυχώς για εμάς τους πιο παλιούς αλλάζει και η μουσική και οι ιδέες και οι εικόνες! Δεν μπορούμε να μιλάμε για εξέλιξη με απαρχαιωμένες ιδέες! Όσοι είμαστε 40 ετών και πάνω δεν ζούμε πια σε έναν κόσμο χτισμένο για εμάς! Ζούμε στον κόσμο της νέας γενιάς! Έχουμε άλλες αναμνήσεις και η αδυναμία μας να ξεφύγουμε από αυτές τις αναμνήσεις μας κοστίζει πολύ! Αυτά που βλέπουμε εμείς και αποκαλούμε “εκτρώματα”, οι νέες ιδεολογίες που μας κάνουν να λέμε<> είναι η νέα γενιά που παίρνει την θέση μας! Ας αφήσουμε λοιπόν χώρο στην νέα γενιά να χτίσει τον δικό της κόσμο όπως θέλει εκείνη, όπως της ταιριάζει, έτσι ακριβώς όπως κάναμε και εμείς κάποτε! Εμείς πια μεγαλώσαμε και χάσαμε το προνόμιο να κρίνουμε! Η νέα γενιά κρίνει για εμάς αυτά που αυτή θα ζήσει! 😉☺️

    • ..”Και ο καλλιτεχνικός χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος, να μην σχετίζεται με την πολιτική ή την θρησκεία!”
      ..
      Ακριβώς.
      Οταν όμως ο καλλιτέχνης,αναπαράγει συνεχώς αηδίες,αυτό δεν θεωρείται”καλλιτεχνία”..
      Οταν εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένα,δεν θεωρείται “καλλιτεχνία”..Ούτε και ελευθερία φυσικά..
      Οταν σε κοροιδεύει μές τα μούτρα,αυτό δεν είναι “καλλιτεχνία”…

      Κι αν εσύ δεν μπορείς σήμερα να ξεχωρίσεις,τί είναι τέχνη,τί είναι πρόκληση,τί χυδαιότητα,τί είναι ύβρις,και τί κοροιδία και αηδία,αλίμονο για την νέα γενιά ..Και αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εσύ όπως λές,αν σου “πάνε”ή δεν σου πάνε τα παραπάνω,τί ακριβώς περιμένεις να κρίνει και να φτιάξει η νέα γενιά;

      Να σου πώ τι ακριβώς θα κρίνει και θα φτιάξει η νέα γενιά,ή κατάλαβες από μόνη σου;..

    • Καμία σχέση με τη νέα γενιά! Μια μειοψηφία στα ανώτερα δώματα της εξουσιας, που ελέγχει τα media ,κατευθύνει τις εξελίξεις αντίθετα με τον κοινό νου και τα θέλω της νέας γενιάς και της κοινωνίας γενικότερα. Ο Βασιλιάς είναι γυμνός, επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας, είναι οφθαλμοφανές!

  2. Ανέκαθεν είχα την απορία: τι σκατό δουλειά έχει το Ισραήλ σε ευρωπαϊκη μουσική διοργάνωση κ όχι μόνο( βλέπε γιουρομπασκετ) ΟΞΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

  3. Δε χρειάζεται όλα να μας αντιπροσωπεύουν. Και στις γυναίκες μπορεί να μην τους αρέσει να βλέπουν ποδόσφαιρο αλλά δεν βγαίνουν να κάνουν σχόλια για το πως συμπεριφέρονται οι αουγκανοι φίλαθλοι, πως βρίζουν μάνες, πως ρίχνουν ξύλο με πρόσχημα το χρώμα της ομάδας τους κτλ.

  4. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη για τέτοιο μίσος απέναντι στο διαφορετικό μόνο και μόνο επειδή αρνείται κάποιος να βγάλει τις παρωπίδες του και να αποδεχθεί ότι δεν μπορούμε κι ούτε θα έπρεπε να είμαστε όλοι ίδιοι. Συμφωνώ πως γίνονται και κάποιες υπερβολές, και προσωπικά δεν με ενθουσιάσουν τόσο οι πιο καινούργιες συμμετοχές, αλλά αυτό είναι καθαρά λόγω των μουσικών μου απόψεων. Η μουσική είναι εκφράση, δίνει ελευθερία και είναι για να μας ενώνει, εξελίσσεται μαζί μας και άρα με τον καιρό αλλάζει. Αν κάτι πρέπει να μας ενοχλεί στην Eurovision είναι ο πολιτικός αέρας που λανθασμένα έχει (όσο και να το αμφισβητεί η EBU), και η ανοχή της EBU όσον αφορά κράτη όπως το Ισραήλ (το οποίο θεωρώ γελοίο πως δεν συμπεριλήφθηκε στο άρθρο αφού υπήρχε αναφορά τόσο σε γενοκτονία όσο και σε Ευρωπαϊκά σύνορα) σε αντίθεση με την Ρωσία, γεγονός που δείχνει πως εξυπηρετούνται συμφέροντα. Συνοψίζοντας, αντί να βγάζετε τα κόμπλεξ σας για την λοατκι, τις γυναίκες και άλλες μειονότητες, ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα μπας και καταφέρουμε κάποια στιγμή να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου.

    • Κανένα πρόβλημα με το “διαφορετικό”..
      Με το τί θεωρείται όμως κάτι “διαφορετικό¨και το πώς αυτό προβάλλεται,και αν θα έπρεπε να προβάλλεται και με τον τρόπο που αυτό προβάλλεται ως”διαφορετικό”όμως,ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο ..

      Δεν μπορείς ,λόγου χάρη,να βαράς δυό πέτρες μεταξύ τους,ντυμένος ξωτικό από εφιάλτη και με δέκα ηλίθιους καραγκιόζηδες δίπλα να τραγουδάνε υποτίθεται,ενώ πηδώντας σαν φρενοβλαβείς συνεχώς ,ν’αναπαράγουν σκηνές από βαρυά θρίλερ χωρίς φωνή,χωρίς συνοχή,χωρίς τίποτα..και να λές ότι κάνεις τέχνη..
      ..Κι ότι είναι και “διαφορετικό”κι όλας…
      Οχι παιδί μου..
      ..Μια ανούσια αηδία είναι..Μια μαλακία στον εγκέφαλο είναι..Μιά παραφωνία στην καλύτερη είναι,και μιά κατάχρηση κι εξαπάτηση αυτών που το παρακολουθούν στην χειρότερη είναι..Δεν είναι “διαφορετικό”..

      Και φυσικά είναι υποκειμενικό το πώς κάποιος δέχεται και συμφωνεί ή όχι μ αυτό.
      Κανένα πρόβλημα.
      Καθόλου υποκειμενικό και άκρως ενοχλητικό όμως,το πώς προβάλλεται το κάθε “τίποτα”και το κάθε χυδαίο,ως “διαφορετικό”..

  5. Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΈΞΗ ΕΛΛΆΔΑ με ποιο δικαίωμα???? ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΩΤΑΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ με ποιο δικαίωμα???? Το ΜΑΡΙΝΑΚΙ το στείλε Η ΕΡΤ Η ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΚΗ. ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΦΡΕΝΆΡΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ.

  6. Προτείνω ο διαγωνισμός να γίνετε μόνο ραδιοφωνικά για να κρινουμε από την φωνή.
    Αυτό πια που βλέπουμε είναι τσίρκο!!!!

  7. Η Ρωσία του…Αγίου Πούτιν βγήκε -λέει- τελικά…νικήτρια δια της απουσίας της. Τρέχατε να συγχαρείτε τον παρανοϊκό δικτατορίσκο που ξεκληρίζει δύο λαούς για να παραμείνει στην εξουσία. Όταν όμως είναι για δανεικά, ξεχνάτε πόσο “διεφθαρμένη” είναι η Ευρώπη. Όταν είναι για σπουδές, τα παιδιά δεν τα στέλνετε στην Β.Κορέα. Όταν είναι για δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις και αποκαταστάσεις δεν τρέχετε προς τη Μόσχα…Αλλά δεν φταίει κανείς, φταίει εκείνος ο ηλίθιος ο Κων. Καραμανλής που σας έσειρε εσάς τους ψεκασμένους καράβλαχους, με το ζόρι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζείτε με δανεικά 40 χρόνια τώρα. Αφού κάνατε τη χώρα ένα διαλυμένο τεμπελχανείο που δεν παράγει ούτε σπίρτα, τώρα μου γίνατε και ειδήμονες που θα κρίνουν το επίπεδο της Γιουροβίζιον!

    • Ειδήμονες που θα κρίνουν την Γιουροβίζιον??
      Μπήκες στον κόπο να παρακολουθήσεις? Ήταν αισχος, έλα αντικειμενικά τώρα…

    • Τέτοια”νούμερα” σαν εσένα φταίνε για το χάλι μας. Ο Πούτιν ξεκληρίζει ενώ ο Νετανιάχου φτιάχνει παιδικές χαρές. Σίγουρα έχεις εμβολιαστεί κιόλας. Πρόσεχε μη σε βρουν από ανακοπή πουθενά.Αρρωστιάρικο μασκοφόρο ζώο. (Επειδή έχεις φάει τόνους και συνεχίζεις, σανό, το λέω). Χαχαχα

    • Στο κόσμο σου μπορεί όλα αυτά που λες ….
      Η ΕΕ κατέστρεψε τον ευρωπαϊκό νότο και ιδίως την Ελλάδα .
      Όσο για τον Πουτιν είναι ο μόνος Πατριώτης πολιτικός στην Ευρώπη, ο μόνος που ενδιαφέρεται για τους πολίτες της χώρας του ,και διατηρεί τις παραδοσιακές αξίες του Αληθινού πολιτισμού .
      Εσύ φάε λοατκι και ανωμαλία ….

      • Ποια ΕΕ κατέστρεψε την Ελλάδα, κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέφτη για μια φορά. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου, κοιτάμε πως θα κλέψουμε, πως θα αποφύγουμε φόρους, πως θα δουλέψουμε λιγότερο. Και τώρα η χώρα έχει αποψιλωθεί από κάθε τι παραγωγικό. Και σου φταίει η ΕΕ που σου ζητάει τα αυτονόητα.

  8. Κανει εντυπωση η μη αναφορα τών σχολιαστων στο χάλι τής λεγομενης ευρωπαικης …….ενωσης , οταν αυτη ηδη δεν προασπιζεται τα συνορά της ( λεγε με Καστελοριζο ) . Καποιου κατασκευασματος που θυμιζει κατι πολιτισμικους φορεις που δεν προασπιζονται μιάν Αγιασοφιά αλλά απλωνουν το χερι τους για ” τον οβολόν σας ” .
    Συγχαρητηρια σε μελη τής ..ε.ε. με εναν Βερντι , εναν Βαγκνερ , Γρίιγκ , Σμέτανα , Τσιτσανη και – και – και .
    Ευτυχως το πραμμα παει με γεωμετρικη προοδο και συντομα θα τελειωνουμε — ειναι κι αυτο ενας νομος αλλά τής φυσης εδω ….

  9. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο ξεφτιλισμενος διαγωνισμός θεωρώ ότι κάνει κακό στη μουσική που είναι οι παλαιοί διαγωνισμοί δίχως σόου απλώς άμα είχες καλή φωνή προδευες αυτές οι νέες μόδες θα μας φάνε

  10. Εάν θέλουμε πράγματι να σεβόμαστε τη χώρα μας κ την ιστορία της θα πρέπει άμεσα να σταματήσουμε να συμμετέχουμε κ να πληρώνουμε γειά κάτι που καταστρέφει τις αξίες

  11. Που είναι βρε παιδιά το Ισραήλ?? Τι πλυντήριο παίξατε πάλι? Όλος ο πλανήτης φωνάζει κ σεις κάνετε τα στραβά μάτια σε γενοκτονία που γίνεται σήμερα, την ίδια στιγμή που μιλάμε. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ μνήμη τα παιδιά στο newsbreaker. Μαζί σας για Τουρκία κ Αζερμπαϊτζάν αλλά ολόκληρος ελέφαντας στο δωμάτιο κ σεις μας δείχνετε τις μαϊμούδες. ΝΤΡΆΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ

    Όσον αφορά τη Eurovision, πέσατε από τα σύννεφα ότι είναι gay διοργάνωση κάτι δεκαετίες τώρα κ σας πείραξε φέτος. ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΉ

  12. Εγώ ένα έχω να πω. Μέχρι το 2019 η Eurovision ήταν απλά τέλεια. Το 2021 άρχισε να πέφτει, αν και υπήρχαν δύο- τρία ωραία τραγούδια. Από κει και πέρα… ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ MORHERF#CKERS!😮‍💨

  13. Πρέπει να αλλάξει η ονομασία Eurovision song contest σε Multisexual show contest (για να μη γράψω κάτι που δε γράφεται). Δεν μπορούμε να βαφτιζουμε τον αστακό χοιρινό…Άλλο διαγωνισμός τραγουδιού αλλο αυτή η κατάντια. ΝΑΙ στην παλιά EUROVISION!!!!

  14. Εποχή Καλιγούλα και Νέρωνα, εποχή ηθικής παρακμής, εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και απόλυτου ξεπεσμού. Εποχή Μητσοτάκη, Τριντό, Μπάιντεν και Ούρσουλας. Ελπίζω να ξύνουμε τον πάτο γιατί πιο κάτω είναι μόνο η κόλαση!

  15. O μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα αποβράσματα είναι να μην σχολιάζουμε.
    Αφήστε τους να τους φάει η μαρμάγκα της αφάνειας.

  16. Πώς κάνετε έτσι . Η Ιρλανδή πλάκα κάνει δεν είναι σατανιστρια . Όσο για το ομοφυλοφιλική προπαγάνδα είναι γελοίο . Παντού υπάρχουν αυτοί η άνθρωποι. Απλά είναι κρυφοί και δεν τους βλέπετε μ

    • Ναι πως κάνουμε “ετσι”. Στο τέλος να βγάλουμε να περφορμαρουν κανίβαλοι, παιδεραστές και σχιζοφρένεια και να το πούμε “τέχνη”. Άσε μας κυρία μου

      • Και τους beatles έλεγαν τρελούς/αιρετικους πριν από 60 χρόνια.

        Αν δεν σου αρέσει μπορείς κάλλιστα να δεις κάτι άλλο, δεν καταλαβαίνω γιατί και η Eurovision πρέπει αν είναι στα μετρα σου.

        Οι εποχές αλλάζουν so deal with it.

  17. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω πως το είδατε από την αρχή ως το τέλος. Σε πιο σημείο ακριβώς βγήκατε έξω από τα ρούχα σας? Η μάγισσα ήταν δεύτερη και ο ξεβράκωτος προς το τέλος. Γιατί δεν γυρίσατε κανάλι? Γιατί δώσατε τηλεθέαση αφού σας προσέβαλε τα ήθη & τις αξίες? Απ’όσο ξέρω ακόμα είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και αν κάποιος θέλει να βγεί με το πουλί έξω και κάποιοι να τον δούνε δικαίωμά και των δύο. Ή συνεχίζω ή αλλάζω κανάλι. Η de mec Maleficent πάντως είχε πολύ πλάκα! Όσο για τα σχόλια για κατ’ επιλογή παχύσαρκους και them/they πολύ fitness & τεστοστερόνη βρε παιδιά. Κατουρήστε και λίγο 😁

    • Αν δεν το δούμε θα μας αποκαλεσεις σκοτάδι στες, δεν καταλαβαίνει ότι για να έχεις άποψη για κάτι οτι πρέπει να το μελετισεις? Αλλά αυτό είναι το επίπεδο σας , σας λυπαμαι

    • Κατ’ επιλογή δεν έγραψες κι εσύ; Κατ’ επιλογή αναφέρθηκε και στο they/them. Mε το ίδιο λοιπόν σκεπτικό σου, απλά δεν διαβάζεις το άρθρο και κανείς skip. Γιαυτούς που κατουράνε.

    • Ασχετίλες!!! Αν βγει κάποιος με το….πουλί του θα τον χώσουν μέσα, για προσβολή κλπ κλπ.
      Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο: “είμαι και νιώθω ελεύθερος” , απ το “χειραγωγούμενος, δήθεν ελεύθερος”.

  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.

  19. Να δεις που η προοδευτική Δημητρούλα παλιά ήταν Γιωργαρας και χαλάστικε με το άρθρο, και αν όχι αυτό σίγουρα ο λεβενταρος γιος της, που κάποτε στην γέννα κερναγαν τα πούρα για πάρτυ του, σήμερα φοράει το ψιλοτακουνο βραδυατικα

  20. Κάποτε έκαναν προπαγάνδα, ομοφυλοφιλική, πολιτική και σατανιστική, συγκεκαλυμμένα. Τώρα δεν κρατιούνται… Διότι στη δικτατορία τους ελέγχουν τα πάντα.

  21. Προς πρωινάδικα, επιστολή. Προβάλετε μας ό,τι πιο σάπιο έχετε μπας και ασπασθουμε τις “προοδευτικές” σας θέσεις. Αδελφές, αδελφούς, βιαστές, ψυχανωμαλους, ό,τι πιο ιδεατό της υποβαθρας εχετε

  22. Προς πρωινά δικά, επιστολή. Προβάλετε μας ό,τι πιο σάπιο έχετε μπας και ασπασθουμε τις “προοδευτικές” σας θέσεις. Αδελφές, αδελφούς, βιαστές, ψυχανωμαλους, ό,τι πιο ιδεατό της υποβαθρας εχετε

  23. Πιο απαίσιο πουριτανιστικο ρατσιστικό παλαιολιθικής εποχής άρθρο δεν έχω ξαναδιαβάσει, ποιος το έγραψε η Ελενη Λουκά του 1999;!… πωπω βουλώστε το ρε BOOMERS, δεν έχετε φύγει από το χωριό σας και νομίζετε ότι όλα είναι του διαβόλου, βούρλα. Λυπάμαι για την κατάντια του λιγοστού μυαλού σας γεμάτο σάπια πρότυπα που σας έχει επιβάλει η κάθε εκκλησία και οι παππούδες σας που έδερναν τις γιαγιάδες σας ή οι γονείς σας που έχουν μείνει στην εποχή του 1960. Μάθατε να «χρησιμοποιείτε» το ιντερνετ και δεν φιλτράρατε τι πρέπει να λέτε και τι όχι τον 21ο αιώνα.

    • Ενώ εσύ που έχεις ανοιχτά μυαλά εσύ είσαι για δέσιμο δεν σε φταίμε οι παππούδες ότι γιαγιάδες έχει ξεφτιλιστεί του θέμα αλλά δεν λες να το καταλάβεις ξύπνα πρωτευουσιάνα εσύ ψησταρχίδιας με γκάσμα

    • Ενώ εσύ Δημητρούλα μου που έχεις ενσωματώσει κακομοίρα μου την παταγώδη πτώση του δυτικού υλισμού που θα μπορούσε να συμπτυχθεί (συγγνώμη για τη δύσκολη λεξούλα ελληνικής προελεύσεως) σε ένα μονόλεπτο του τικ-τοκ, επιφανειακή γιατί δεν ξέρεις καν τί σημαινει ενσυνειδητότητα,με κρίση σεξουαλικής και οχι μόνο ταυτότητας που εχεις ανάγκη από ψυχολόγο στα 20, νομίζεις ότι είσαι ανώτερη ε? Σε αφήνω στην οικτρή σου πλάνη κακομοίρα

    • Δημητρούλα πάνε κάνε μπάνιο πρώτα,ξυρίσου και τα λέμε…
      Σε έφαγε ο προοδευτισμός …Μάλλον εσύ έχεις υποστεί κακοποιήσεις από παππούδες,γιαγιάδες κτλ..

    • Πάλι καλά διαβασα κι ένα σχόλιο της προκοπής,όλα τα υπόλοιπα κλασσικά εθνικια,ψευτοχριστιανοι και “ευπρεπείς Έλληνες νοικοκύρηδες” (εδώ γελάμε) το επίπεδο και το iq δεν κρύβονται…

    • Πες τα χαχα μας τα έχουν πριξει αυτοί οι γέροι με τη γκρίνια και το κλάψιμο, λες και θα αλλάξει κάτι με το να κλαίνε, απλά σκάσετε και πηγενετε ακούστε ρεμπέτικα η ότι γουστάρετε μη μας τα πρίζετε.

    • Άτομα σαν του λόγου σου που θεωρούν ευρώπη (γιουροβίζιον γαρ) την αυστραλία, το αζερμπαιτζαν, το ισραήλ κλπ έχουν, φυσικά το ίδιο μορφωτικό, μουσικό, επίπεδο δεν χρειάζεται να ασχολείται οιοσδήποτε. Αυτή τη μουσική παιδεία σου προσφέρουν και χαίρεσαι. Πόσο σανό ακόμη θα καταπιείτε αμάσητο;

    • Εσένα δηλ όλο αυτό το χάλι που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αυτός ο διαγωνισμός σου αρέσει τώρα τι να σου πω ότι και να πω στο Βροντο θα πάει. Εγώ είμαι περήφανη που μέτωπα με τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Μοσχολιού, Πόλυ Πάνου, μητροπανο, Κόκοτα κλπ και όχι με αυτά τα εκτρώματα της σημερινής εποχής και παρεπιπτόντως είμαι από χωριό και μένω σε χωριό και είναι επίσης τιμή μου.

  24. Η εποχή της σαρκολατρειας, πορνείας χωρίς αξιες. Αυτό μόνο eurovision δεν είναι αλλά πλύση εγκεφάλου και ηχορύπανση, η Καλητεχνεια πέθανε δυστηχως

      • Γιατί δε μας ρωτάει η Ερτ αν θέλουμε να χρηματοδοτουμε την ελληνική συμμετοχή. Μπροστά στα φρικιά them non binary βλέπε Ελβετία, Ιρλανδία, Κροατία που μιλάει για την επέλαση των οικονομικών μεταναστών που πουλάνε την αγελάδα για να φορτωθούν σε άλλη χώρα, η Ελλάδα αξιοπρεπής συμμετοχή δε λέω. Απλά με όλες αυτές τις χώρες της πρώην Σοβ. Ενωσης ποιος ο λόγος συμμετοχής μας; Ή φουστης ή άφυλο που έσπασε τον κώδικα και βγήκε στη φόρα, λες και τους εμποδίζει κάνεις ε ετει 2024.

      • Γιατί δε μας ρωτάει η Ερτ αν θέλουμε να χρηματοδοτουμε την ελληνική συμμετοχή. Μπροστά στα φρικιά them non binary βλέπε Ελβετία, Ιρλανδία, Κροατία που μιλάει για την επέλαση των οικονομικών μεταναστών που πουλάνε την αγελάδα για να φορτωθούν σε άλλη χώρα, η Ελλάδα αξιοπρεπής συμμετοχή δε λέω. Απλά με όλες αυτές τις χώρες της πρώην Σοβ. Ενωσης ποιος ο λόγος συμμετοχής μας; Ή φουστης ή άφυλο που έσπασε τον κώδικα και βγήκε στη φόρα, λες και τους εμποδίζει κάνεις ε ετει 2024!

        • Για τον ίδιο λόγο που δεν μας ρωτάει αν θέλουμε να χρηματοδοτουμε την έλευση του Αγίου Φωτός (αποδεδειγμενη απατη της Εκκλησιας με ντοκουμεντα) με τιμές αρχηγού κρατους…

          • Μη σχολιάζεις όταν δεν ξέρεις. Την έλευση του φωτός ΔΕΝ τη χρηματοδοτεί το κράτος. Την προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η Αegean..Χωρίς θρησκοληψία μιλάω, απλά να μη λέτε ανοησίες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This