Πριβέ γιορτή για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με την οικογένεια Σάκκαρη

Must Read

Την περασμένη Τρίτη, Κωνσταντίνου και Ελένης, σε νέο και πολύ trendy εστιατόριο του Ψυχικού, μεταξύ των εκλεκτών θαμώνων η στήλη εντόπισε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια τον εορτάζοντα επιχειρηματία Κώστα Σάκκαρη με τη σύζυγό του Αγγελική Κανελλοπούλου, τα παιδιά του και λίγους φίλους.

Σύμφωνα με την Espresso, στο πριβέ δείπνο, όμως, την παράσταση και τα βλέμματα συγκέντρωσε ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που επίσης γιόρταζε στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαρίας Σάκκαρη. Κάποια στιγμή τα ποτήρια υψώθηκαν και τα φιλιά και οι ευχές έπεσαν βροχή τόσο στον νεαρό Κωνσταντίνο όσο και στον μέλλοντα πεθερό του, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ήδη τρία χρόνια μαζί. Το πλάνο του 2021, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει στις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen στο Παρίσι, όπου διεξαγόταν το Roland Garros, για την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στις «8», έκανε γνωστό σε όλους τον έρωτά τους, που μετρούσε ήδη πέντε μήνες. Ηταν μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και με κοινό σημείο το τένις, και, όπως φαίνεται, εκτός από έρωτα και αγάπη εξελίσσεται και σε κάτι πιο σοβαρό – και γιατί όχι στον γάμο, ευχόμαστε εμείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ IMAGE MAKING ΑΠΤΗ ΜΙΑ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΕΝΊΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΑΞΙΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΚΆΝΑ ΦΤΩΧΌ ΠΌΣΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ. ΚΑΙ ΑΠΤΗΝ ΆΛΛΗ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΉΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΜΠΛΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΆ ΚΑΙΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ.

    • Παράκληση: Μην γράφεις μόνο με κεφαλαία, διότι κουράζουν τα μάτια και σημαίνουν ότι φωνάζεις.

      Η Σάκκαρη φορολογείται στο Μονακό, τού οποίου μόνιμος κάτοικος δηλώνει, όπως και πολλοί άλλοι αθλητές και μη, για φορολογικούς λόγους.

  2. Εσείς τούς κατηγορείτε καθημερινά ( σωστά ) καί από τήν άλλη τούς προβάλλετε χωρίς σταματημό ,
    τι παιγνίδι παίζετε τέλος πάντων ;

  3. Έλα ρε από τώρα γάμος…..Ακόμα ακμή έχει το παιδί. Ας φτιάξει το επαγγελματικό πρώτα, η οικογένεια δεν είναι παίξε γέλασε! Ας αναλάβει υπουργείο πρώτα και μετά.Με μισθό πείνας ενός βουλευτή δεν την βγάζεις στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Πολύ ακρίβεια!

    • Έλα ρε από τώρα γάμος…..Ακόμα ακμή έχει το παιδί. Ας φτιάξει το επαγγελματικό πρώτα, η οικογένεια δεν είναι παίξε γέλασε! Ας αναλάβει υπουργείο πρώτα και μετά.Με μισθό πείνας ενός βουλευτή δεν την βγάζεις στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Πολύ ακρίβεια!

  4. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΑ ΠΑΙΔΙΆ,ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΈΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ, ΤΌΣΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ!Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ,ΑΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΚΑΛΆ, ΈΧΕΙ ΣΠΟΥΔΆΣΕΙ ΝΟΜΙΚΉ! ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΤΑΛΈΝΤΟ,ΌΠΩΣ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΦΟΒΕΡΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ!ΣΕ ΌΤΙ ΑΦΟΡΆ ΤΗ ΜΑΡΊΑ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΈΑ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΑ ΤΑΛΈΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΊΡΙΣΗΣ ΚΑΙ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ, ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΤΑΛΈΝΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! ΟΦΕΊΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΉΣΩ, ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΙΣΤΌ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΤΗΣ,ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΉ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΈΝΤΟ! ΓΙ’ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΑΊΡΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ! ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΖΕΥΓΆΡΙ!

    • Για το κορίτσι να συμφωνήσω,έχει κάτι εμπράκτως να δείξει.Για τον υιό του εξαποδίτη,ακαμάτης είναι το παιδί που ζει υπό το βάρος του ονόματος της οικογένειας Corleone.Κάποια στιγμή θα εξαργυρώσουν τα γραμμάτια του Κούλη και θα τον βάλουν σε κάποια πολυεθνική ίσα ίσα για το βιογραφικό για να μπορέσει να κατέλθει και στην πολιτική…..

    • Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή ειρωνευεστε; Πάντως αν ισχύει το πρώτο, κάτι παίρνετε δεν εξηγείται αλλιώς ή ζείτε κάπου αλλού εκτός χώρας ή σφαίρας..

    • ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΧΑΡΩΝΗΣ 26.05.2024 • 9:12 στις 09:12

      Μην γράφεις μόνο με κεφαλαία, διότι κουράζουν τα μάτια και σημαίνουν ότι φωνάζεις.

      H Σάκκαρη δεν είναι πια ανερχόμενο ταλέντο. Στα 28 της έφθασε εκεί που έφθασε, ίσως διατηρηθεί για ένα διάστημα και μετά θ’ αρχίσει η κάθοδος. Αν δεν ξέρεις το άθλημα, καλύτερα μην γράφεις πράγματα που δεν στέκουν, αν και μάλλον βαλτός γλείφτης μού φαίνεσαι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This