Η «κατάρα» του Ωνάση και ο εμφύλιος των «Μαζώ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαζωνάκης θέλει να βάλει φρένο σε ένα δημόσιο ξεκατίνιασμα και λόγω του γαμπρού του

Must Read

Σε… αποκλιμάκωση φαίνεται ότι βαίνει –τουλάχιστον προς το παρόν– ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και στην αδελφή του και επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδά του Βάσω, με αφορμή τη διαχείριση της περιουσίας του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή!

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, οι δύο πλευρές φέρεται ότι είναι πλέον αποφασισμένες να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους τής μεταξύ τους αντιπαράθεσης απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα. «Αυτήν τη στιγμή η πρόθεση του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά (σ.σ.: συνήγορος του καλλιτέχνη) είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω όποια δημοσιότητα γι’ αυτήν την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδελφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μη φτάσουν στα δικαστήρια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι, όμως, κι αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω

Πάντως, φίλος του τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να στραφεί δικαστικά εναντίον της αδελφής του με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, που αποβλέπουν «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του, δεν φαίνεται ιδιαίτερα σίγουρος ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν εξωδικαστικά.

Προσπάθειες

Οπως είπε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης τού εκμυστηρεύτηκε: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Εξαντλήθηκαν τα όρια, για να βρω μια λύση». Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, η Βάσω Μαζωνάκη «έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του Γιώργου και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε», για να προσθέσει ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης αντιμετώπισε πέρυσι «τεράστιο πρόβλημα». Τέλος, επανέλαβε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί λύση, χωρίς αποτέλεσμα. «Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή… Εχει γίνει κάτι παρόμοιο (με το παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν…»

Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» ο διάσημος τραγουδιστής θέλει να ρίξει τους τόνους αποφεύγοντας και το δημόσιο ξεκατίνιασμα για ένα σημαντικό θέμα υγείας, αυτό του γαμπρού του Δημήτρη Μακρυνιώτη αφού δεν θέλει να πιέσει συναιθηματικά την αδελφή του η οποία έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του άντρα της καρδιάς της. Πάντως η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς συνέπεσε με την νοσυλεία της Βάσως Μαζωνάκη έπειτα από επέμβαση.

Η μυασθένεια Gravis στη φαμίλια του αοιδού

Την ώρα που η διαμάχη της συντρόφου του, Βάσως, με τον διάσημο αδελφό της Γιώργο Μαζωνάκη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκάλυψε πως πάσχει από την ίδια ασθένεια που είχε και ο αξέχαστος Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο λόγος για τη μυασθένεια Gravis, μια νευρολογική δυσλειτουργία, με την οποία «παλεύουν» πολλοί Ελληνες, ανάμεσά τους κι άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό και δημόσια.

Η αδελφή του με τον σύζυγό της Δημήτρη Μακρυνιώτη

Η μυασθένεια Gravis είναι μια αυτοάνοση πάθηση που προκαλεί αδυναμία των μυών και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα βλεφαρόπτωση, θολή όραση, καθώς και αδυναμία στα άκρα του πάσχοντα. Πρόκειται βέβαια για μια ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπιστεί με θεραπεία, ωστόσο τουλάχιστον το 20% των ανθρώπων που την εμφανίζουν βιώνει έστω μία «κρίση» στη ζωή του, που απαιτεί τη σύνδεσή του με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. «Εχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον Θεό και την οικογένειά μου» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μιλώντας χθες στο «Happy Day» στον Alpha. Επρόκειτο βέβαια για συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή λίγες ημέρες πριν, προτού βγει στο φως της δημοσιότητας η δικαστική διαμάχη της συντρόφου του Βάσως Μαζωνάκη με τον αδελφό της και σταρ του ελληνικού πενταγράμμου.

«Είναι εύκολο ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα ξαφνικά να μη σταματάει το τηλέφωνο για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζεις ότι είσαι κάτι. Ηρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει: “Δημήτρη, είσαι ζαχαροπλάστης, μην το ξεχάσεις”. Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση. Το λέω και ανατριχιάζω, αλλά εγώ κατάλαβα» σχολίασε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, δείχνοντας έτσι πως διατηρούσε καλή επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Με τη Βάσω είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισα, άλλαξε η τύχη μου» σημείωσε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, φανερώνοντας πόσο πολύ αγαπάει τη σύντροφό του.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This