Ξεσπά η θεία της 17χρονης Νικολέτας: «Έφυγε το παιδί πιεσμένο, ζορισμένο, αγχωμένο»

«Δεν το έψαλλαν το παιδί μας, έτσι όπως έπρεπε», είπε για την απόφαση της Μητρόπολης, που προκάλεσε οργή

Must Read

Την ώρα που πυκνό «πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, που σκοτώθηκε, πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ κι ενώ η απόφαση της Μητρόπολης να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στο τελευταίο αντίο στην ανήλικη κοπέλα, προκάλεσε οργή και θύελλα αντιδράσεων, συγγενικό της πρόσωπο «ξεσπά», παίρνοντας θέση για το ζήτημα!

«Αυτό που μας έκαναν δεν ήταν σωστό. Ήταν ένας άγγελος. Γιατί μας το έκανε αυτό; Άλλο όταν είναι κάποιος μεγάλος, άλλο τώρα, ήταν 17χρονων, ήταν ανήλικη. Δεν το έψαλλαν το παιδί μας, έτσι όπως έπρεπε», τόνισε η θεία της 17χρονης Νικολέτας και συνέχισε:

«Βρήκα τον αντιδήμαρχο των Μαλίων και μου λέει για τον μητροπολίτη ότι δεν αλλάζει γνώμη. Δεν μας το είχαν πει όμως πιο νωρίς. Μου το είπαν πολύ αργά το βράδυ, γιατί το μεσημέρι που πήραμε αυτό το πανεπιστημιακό χαρτί, μας είπαν ότι θα θα ταφεί κανονικά το παιδί. Και μετά το βράδυ της Παρασκευής ο μητροπολίτης δεν δεχόταν. Εγώ αν το ήξερα από το μεσημέρι της Παρασκευής, θα πήγαινα Νεάπολη να τον βρω. Δεν θα το αφήσω έτσι, θα πάω. Θα πάμε αύριο με τον αδερφό μου».

Η ίδια εξήγησε πως πήγαν μαζί με τους γονείς του παιδιού στο Ηράκλειο, ώστε να βρουν τους καθηγητές του και να δουν τι συμπεριφορά είχε στο σχολείο.

«Έφυγε το παιδί πιεσμένο, ζορισμένο, αγχωμένο»

Η γυναίκα έκανε λόγο για την πίεση που δεχόταν η 17χρονη ανιψιά της, ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων. «Κανείς δεν ξέρει τι είχε μέσα στο μυαλό του. Ήταν πολύ πιεσμένο με τις σπουδές του. Ήθελε να τελειώσει και η Νικολέτα με τις πανελλήνιες για να πάει να σπουδάσει και εκείνο μαζί με την αδερφή του που σπουδάζει κτηνίατρος στην Ρωσία», ανέφερε και συνέχισε:

Μας είπαν οι καθηγητές ότι πιέστηκε μέσα στην τάξη όταν έγραφε και του είπε ένας καθηγητής “αν πιέζεσαι να πάρεις λίγο αέρα, και θα σου δώσω χρόνο να γράψεις”, αλλά δεν βγήκε το παιδί από την τάξη… Βγαίνοντας όμως από την τάξη, το παιδί δεν μπήκε στο λεωφορείο, όπως μπαίνουν τα άλλα παιδιά, αλλά το πήρε με τα πόδια και έφυγε κλαίγοντας. Έτσι μας είπαν. Έφυγε το παιδί πιεσμένο, ζορισμένο, αγχωμένο με όλη αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω τι να πω. Μας έφυγε ένας άγγελος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ένα 17χρονο αγγελούδι».

«Απαράδεκτο, δεν είναι δυνατόν, η εκκλησία είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας, Αλεξάνδρα Σπανάκη, σχολίασε την απόφαση της Μητρόπολης, επισημαίνοντας πως η εκκλησία θα πρέπει να είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους.

«Δεν υπάρχει λογική σε αυτή την απόφαση, αφού ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση για το θάνατο του κοριτσιού. Δεν είναι δυνατόν η εκκλησία με αυτό τον τρόπο να αντιμετωπίζει ένα τόσο τραγικό γεγονός», σημείωσε μιλώντας στο newsit.gr και προσέθεσε: «Η εκκλησία είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους, δεν θα πρέπει να τους αποτρέπει να την προσεγγίζουν. Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδί τους δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά αυτό που έγινε».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This