Θρήνος στο στερνό αντίο της 17χρονης Νικολέτας – Οργή για τη Μητρόπολη

Οι ιερείς αρνήθηκαν να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της!

Must Read

Ανύποτος πόνος και οργή στο τελευταίο αντίο της 17χρονης Νικολέτας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τη γέφυρα της Σταλίδας στην Κρήτη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της μαθήτριας της Γ’ Λυκείου βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία.

Ωστόσο μεγάλη εντύπωση και κοινωνική κατακραυγή έχει προκαλέσει, όπως μεταδίδουν τα τοπικα μέσα της Κρήτης, η απόφαση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο στη κηδεία της 17χρονης. 

Στην τοπική κοινωνία επικρατεί αναβρασμός για την εν λόγω απόφαση της εκκλησίας καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στην οικογένεια που θρηνεί το παιδί της.

«Τέτοιες συμπεριφορές, δυστυχώς, απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία», σχολίασαν συγγενείς και φίλοι της 17χρονης.

Την ίδια ώρα άγνωστος παραμένει ο λόγος που η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στη γέφυρα, με την οικογένεια της να αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία.

Δεχόταν bullying;

Η αδερφή της αδικοχαμένης Νικολέτας υποστήριξε πως η 17χρονη της είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν bullying στο σχολείο από συμμαθητές, αλλά και καθηγητές της. «Μου είχε πει ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο συνέχεια, μου το έλεγε. Φοβάμαι ότι μπορεί να της έκανε κακό κάποιος, να τη χτύπησε και να την έριξε στο γεφύρι», ανέφερε σχετικά.

Μετά τις καταγγελίες το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στον μυστηριώδη θάνατο της μαθήτριας Λυκείου.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε σχέση με το σκέλος του bullying.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This