Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από γέφυρα – Θρίλερ ο θάνατός της

Η έρευνα συνεχίζεται

Must Read

Μεγάλη είναι η θλίψη που επικρατεί σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης θα της πουν το τελευταίο «αντίο».

Η κηδεία της ανήλικης θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου, στο Κοιμητήριο του Μοχού.

Την ίδια στιγμή, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της και κυρίως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται δύο σενάρια: αυτό του ατυχήματος αλλά και της αυτοκτονίας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα ιστολογικά στοιχεία, προκειμένου να «ρίξουν» φως στα αιτία της τραγωδίας.




Το θρίλερ για το θάνατο της 17χρονης συνεχίζεται

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretapost.gr, οι γονείς και η αδελφή της Νικολέτας αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια, ενώ υποστηρίζουν ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της δε βρέθηκε αίμα. «Είναι δυνατόν να πέφτει κάποιος από τα 50 μέτρα και να μην υπάρχει στο σημείο ούτε ίχνος αίματος;», διερωτήθηκαν οι γονείς της 17χρονης βρισκόμενοι στον τόπο της τραγωδίας. «Μπορεί κάποιος να τη χτύπησε και να την έφερε εδώ με το αυτοκίνητο», υποστήριξε ο πατέρας της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή, ανεξιχνίαστος παραμένει και ο λόγος που το αδικοχαμένο κορίτσι βρέθηκε στη γέφυρα, καθώς το σπίτι της βρίσκεται από την άλλη πλευρά του δρόμου, με τη γέφυρα να απέχει μιάμιση ώρα με τα πόδια από το χωριό της ή 20 λεπτά από μονοπάτι στο βουνό. Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, εξετάζουν όλα τα σενάρια, με εκείνο της αυτοχειρίας να παραμένει το επικρατέστερο.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες του STAR, μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε το κορίτσι μόνο του στη γέφυρα, λίγο πριν πέσει στο κενό, ενώ τουρίστες φέρονται να ανέφεραν πως είδαν κι εκείνοι τη Νικολέτα στη γέφυρα, αλλά όταν επιχείρησαν να την πλησιάσουν, ήταν ήδη αργά.




Από την πλευρά της, η αδελφή της Νικολέτας υποστήριξε πως της είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν bullying στο σχολείο από συμμαθητές, αλλά και καθηγητές της. «Ξέρω πάρα πολλά για τη Νικολέτα, μιλούσαμε, μου τα έλεγε όλα. Μου είχε πει ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο συνέχεια, μου το έλεγε. Φοβάμαι ότι μπορεί να της έκανε κακό κάποιος, να τη χτύπησε και να την έριξε στο γεφύρι», ανέφερε σχετικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η Νικολέτα βρισκόταν στο σχολείο της και έδινε εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε το γραπτό της και έφυγε νωρίτερα, χωρίς να δώσει έκτοτε κάποιο σημείο ζωής. Η αστυνομία, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα της. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε γράψει κάτι στο τελευταίο γραπτό της στο σχολείο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί. Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός. Το κοριτσάκι ήταν ένα πανέμορφο και καλό παιδί. Το βλέπαμε καθημερινά εδώ στη γειτονιά. Ήταν ένα εύθυμο παιδί που ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες. Δεν ξέρουμε τι συνέβη», ανέφερε στο cretapost.gr γειτόνισσα της οικογένειας της 17χρονης, ενώ τόνισε πως η 17χρονη «είχε στόχους, είχε αποφασίσει να σπουδάσει κτηνίατρος»,

Κλιμάκιο ψυχολόγων βρέθηκε από το πρωί στο λύκειο Μοχού, όπου φοιτούσε η 17χρονη Νικολέτα. Τόσο οι καθηγητές, όσο και οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 17χρονη δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Οι ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό τους, για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα το οποίο απασχολεί όλη την σχολική κοινότητα. Την ίδια ώρα, οι καθηγητές του σχολείου κλήθηκαν από την αστυνομία για κατάθεση, προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της φερόμενης αυτοκτονίας της μαθήτριας. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι στις καταθέσεις τους, δεν υπήρξε κανένα απολύτως περιστατικό bullying στο σχολείο.




Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της Πέμπτης η 17χρονη Νικολέτα πήγε στο σχολείο της στον Μοχό, προκειμένου να συμμετάσχει στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Αφού παρέδωσε το γραπτό της στους εξεταστές, έφυγε από το σχολείο και αποφάσισε να μην πάρει το λεωφορείο, αλλά να περπατήσει.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έχει φτάσει στη γέφυρα του Αποσελέμη, στον ΒΟΑΚ. Τουρίστες την βλέπουν να βρίσκεται πάνω στις προστατευτικές μπάρες και να κοιτάζει στο κενό. Οι ίδιοι ειδοποιούν την αστυνομία και αναφέρουν το περιστατικό, ενώ την ίδια ώρα την πλησιάζουν, προσπαθώντας να την πείσουν να κατέβει από τις μπάρες. Λίγη ώρα η 17χρονη φέρεται να πέφτει στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Περιπολικό της αστυνομίας, δύναμη της πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σπεύδουν στο σημείο, όμως για την άτυχη μαθήτρια ήταν ήδη πολύ αργά. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της φερόμενης αυτοχειρίας, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Η σορός της Νικολέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

*πηγή φωτό: cretapost.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This