Η Βασιλειάδου της… Σουηδίας βοηθάει γυναίκες «Σταχτοπούτες» να βρουν πλούσιο γαμπρό!

Must Read

Τον δικό της «οδηγό» για την ευτυχία των γυναικών που ονειρεύονται να έχουν δίπλα τους έναν βαθύπλουτο σύζυγο δημοσίευσε διάσημη προξενήτρα από τη Σουηδία, η οποία έχει φτιάξει περιουσία εκατομμυρίων βοηθώντας τις γυναίκες να βρουν τον ιδανικό άντρα για να παντρευτούν. Η 33χρονη Άννα Μπέι, που έχει την έδρα της στο Λονδίνο, πιστεύει ότι κάθε τύπος γυναίκας μπορεί να σαγηνεύσει έναν συγκεκριμένο τύπο πλουσίου, δίνοντας πολλές ελπίδες ακόμη και στις «Σταχτοπούτες» της διπλανής πόρτας.

Οι άντρες που έχουν φτιάξει περιουσία χάρη στην τεχνολογία, για παράδειγμα, όπως εξηγεί στην «Daily Mail» η 33χρονη, που χειρίζεται την ιστοσελίδα School of Affluence, προτιμούν να παντρευτούν τον εφηβικό τους έρωτα, τον οποίο γνώρισαν στα θρανία του σχολείου. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ερωτεύονται για μια ζωή και οι γόνοι βαθύπλουτων οικογενειών. Αυτό διότι, σύμφωνα με την Μπέι, οι γονείς τους παίζουν ρόλο στην επιλογή της νύφης, την οποία προτιμούν απλή, κομψή και χωρίς επεμβάσεις αισθητικής.

Οι playboys προτιμούν μοντέλα

Αντίθετα, οι μεγιστάνες του χώρου της μουσικής και της ψυχαγωγίας σαγηνεύονται από τις γυναίκες του θεάματος, θεωρώντας ιδανική σύζυγο αυτή που είναι σύμβολο του σεξ, σαν την Κιμ Καρντάσιαν. Ανάλογα στάνταρντ έχουν και οι βαθύπλουτοι playboys, οι οποίοι όταν έρχεται η ώρα του γάμου είναι πιθανότερο να έχουν δίπλα τους κάποιο μοντέλο ή κάποια σταρ του Instagram με εκατομμύρια followers.

ΓΑΜΟΣ

Οι χρηματιστές, από την άλλη, κατά την Μπέι, είναι κάπου ανάμεσα στους γόνους πλούσιων οικογενειών και στους playboys. Συνήθως προτιμούν να παντρευτούν γυναίκες που είναι εντυπωσιακές εμφανισιακά, αλλά δεν είναι διάσημες ούτε κάνουν καριέρα μοντέλου. Αυτό διότι θέλουν η ομορφιά της συζύγου τους να είναι «πάνω από τον μέσο όρο», αλλά παράλληλα θέλουν η γυναίκα τους να τους βοηθάει να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα από τις επιτυχίες τους στα χρηματιστήρια.

Διαβάστε επίσης: Ο «παραμυθένιος» γάμος του Κριθαριώτη στην Μύκονο (video)

Ειδική αναφορά κάνει η προξενήτρα των εκατομμυριούχων στους Άραβες πρίγκιπες και στους Ρώσους ολιγάρχες. Οι πρώτοι παντρεύονται σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες από τον τόπο τους, ενώ οι δεύτεροι είτε επιλέγουν μια εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα είτε πηγαίνουν στο άλλο άκρο, διαλέγοντας μια γυναίκα που είναι σχεδόν συνομήλική τους, με μέση ομορφιά, αλλά που να μπορεί να «κρατήσει» οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This