ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣε 50 έτη κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο προπονητής tae kwon do που βίασε ανήλικες αθλήτριές του!

Σε 50 έτη κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο προπονητής tae kwon do που βίασε ανήλικες αθλήτριές του!

Του επιβλήθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ

Βαριά «καμπάνα» επεφύλασσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον προπονητή τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος , όπως αποκαλύφθηκε τον Μάρτιου του 2023, είχε βιάσει τέσσερις ανήλικες αθλήτριες του και μάλιστα μέσα στην σχολή που διατηρούσε!

Ο 45χρονος καταδικάστηκε χθες πρωτοδίκως σε 50 έτη κάθειρξη ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για τους βιασμούς όπως επίσης για τέσσερις ασελγείς πράξεις, μία απόπειρα ασέλγειας και διακίνηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Δείτε παλιότερο ρεπορτάζ:

https://exchange.glomex.com/video/v-crcwvkkjh2ld?integrationId=40599w17mbz7o7uw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής ήταν ο Άρης Δάτσιος ο οποίος είχε στη Ρουμανία.

Όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη με τους βιασμούς η Ελληνική Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης