ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΝικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων, 1-0 την ΑΕΚ

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων, 1-0 την ΑΕΚ

Στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια στο 57′, σ’ ένα κατά τ’ άλλα βαρετό ματς, με μόνο ένα δοκάρι στο 71′ από τον «κιτρινόμαυρο» Μάνταλο. Η ΑΕΚ τέλειωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 4-0, οι ερυθρόλευκοι παραμένουν πρώτοι, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο.

Την πρώτη του νίκη στο 2020 (και ευρύτερη έως τώρα στη σεζόν) πανηγύρισε και ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με άνεση του Πανιωνίου με 3-0 στο ΟΑΚΑ και «πάτησε» ξανά -μετά από δύο εβδομάδες- στην εξάδα της βαθμολογίας και στη «ζώνη» των πλέι-οφ.

Οι «πράσινοι» είναι πλέον ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο (στους 25 βαθμούς), ωστόσο, έχοντας νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στον α’ γύρο (1-0 στο Περιστέρι), κατέχουν τυπικά προς το παρόν την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (0-0)

Λαμία – Ολυμπιακός Πειραιώς 0-4 (0-1)

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0 (1-0)

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0 (2-0)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθηνών 0- 1 (0-0)

ΑΕΛ-Άρης Θεσσαλονίκης 0-0 (0-0)

Βόλος-Ξάνθη 1-3 (0-1)

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής

βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης