Δικογραφία-σοκ στην Βουλή για Τριαντόπουλο και μπάζωμα στα Τέμπη

Τρομερή αποκάλυψη από την Εστία της Κυριακής

της ΜΑΙΡΗΣ ΜΠΕΝΕΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον διοικητή της Τροχαίας Λάρισας, ο οποίος σε σύσκεψη υπό τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και τον περιφερειάρχη ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είπε «όχι» στο μπάζωμα!

– Έλεγαν στους αξιωματούχους ότι μεταφέρουν τα τραίνα και αλλοιώνουν τον χώρο του δυστυχήματος, για να «μπορούν να ανάψουν κεράκι οι συγγενείς» και για να γίνει «λαμπίκο ο χώρος»!!!

• Την δικογραφία διαβίβασε αμελλητί η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου, θέτοντας σε εφαρμογή το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης Υπουργών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 11.08 η Εστία της Κυριακής με διπλή προσφορά!

ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ • Αυτοί που αντιστάθηκαν στον κομμουνισμό. Ένα ιστορικό βιβλίο με ντοκουμέντα και σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

Μαζί, μια έκδοση με τις ιερές ακολουθίες του Δεκαπενταύγουστου και τον μικρό και μεγάλο Παρακλητικό κανόνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης