Η Ελλάδα καίγεται μέσα στο φθινόπωρο, αλλά ο Μητσοτάκης δήλωνε «ικανοποιημένος»…

Η Ελλάδα θρηνεί δύο ήρωες, δύο πατέρες τρίτεκνους, που έπεσαν στις φλόγες για να σώσουν ζωές και περιουσίες.

Η Ελλάδα θρηνεί μέσα στο φθινόπωρο χιλιάδες στρέμματα καμένων εκτάσεων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός όμως αντί να πάρει μέτρα ως όφειλε, καθώς ο ίδιος είναι υπέρμαχος της θεωρίας της κλιματικής κρίσης, πανηγύριζε σε διεθνές δίκτυο, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αντίθετα οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι ευεργετικές για τον ελληνικό τουρισμό!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι άκρως επικίνδυνος…

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[videopress nn3HnV5X]

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σωστότατος ο τίτλος που του έδωσα ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΠΑΡΤΗΣ. Είναι κληρονομικό χάρισμα από τον παΤΕΡΑΣ του με μεγάλη εμπειρία στις @ΡΠ@ΧΤΕΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης