ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΝέα επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Απάντηση του Ισραήλ με χτύπημα στο νότιο Λίβανο

Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ – Απάντηση του Ισραήλ με χτύπημα στο νότιο Λίβανο

Επίθεση με περισσότερες από 50 ρουκέτες εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην πόλη Σάφεντ.«Πολλά βλήματα αναχαιτίστηκαν» και άλλα έπεσαν σε παραμεθόριες περιοχές, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί», σύμφωνα με τις IDF.

Από την άλλη οι Ισραηλινές δυνάμεις ξημερώματα Τετάρτης έπληξαν το νότιο Λίβανο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 15 όπως ανακοινώσε το υπουργείο υγείας του Λιβάνου.

Η Ισραηλινή πλευρά έχει ξεκαθαρίσει πως θα πλήξει σύντομα στόχους της Χεζμπολάχ στην περιοχή.

Από την 8η Οκτωβρίου 2023, ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας των ισραηλινών πληγμάτων στον Λίβανο ανέρχεται σε 2.350 και των τραυματιών σε 10.906, σύμφωνα με απολογισμό του λιβανέζικου υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης