ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 29χρονη που της επιτέθηκε με λοστό 33χρονος Άραβας

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 29χρονη που της επιτέθηκε με λοστό 33χρονος Άραβας

Ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Ιούλιο για απόπειρα βιασμού, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος!

Επίθεση ενώ περπατούσε στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην οδό Καλλιδρομίου, δέχτηκε 29χρονη γυναίκα.

Ο άγνωστος της επιτέθηκε με σιδερένιο λοστό και την χτύπησε στο κεφάλι. Η γυναίκα που αιφνιδιάστηκε, γέμισε αίματα και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ΚΑΤ, καθώς το τραύμα της είναι πολύ κοντά στο μάτι της.

Όπως ανέφερε η 29χρονη ο άντρας που της επιτέθηκε της είναι παντελώς άγνωστος και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο της επιτέθηκε. Η γυναίκα μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς, κινδυνεύει να χάσει το μάτι της!

Λίγη ώρα αργότερα κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο συνελήφθη ο 33χρονος Λιβανέζος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Ιούλιο για απόπειρα βιασμού, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος!

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξήγηση για ποιο λόγο επιτέθηκε με τέτοια αγριότητα στη γυναίκα. Αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης λένε ότι ο 33χρονος έριξε την 29χρονη στο έδαφος και άρχισε να την χτυπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εις βάρος του Λιβανέζου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης