ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση με τον Ζελένσκι την επόμενη βδομάδα

Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση με τον Ζελένσκι την επόμενη βδομάδα

Σκοπεύει να μιλήσει επίσης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Μόλις την Τρίτη ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εμφανίστηκε έτοιμος για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και άλλους ηγέτες.

Σήμερα ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι είναι πιθανό να συναντηθεί με τον ουκρανό ομόλογό του την επόμενη εβδομάδα.

Σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο στον Λευκό Οίκο είπε συγκεκριμένα πως «θα βρεθούμε μάλλον την επόμενη εβδομάδα».

Όταν ρωτήθηκε αν η συνάντηση γίνει στην Ουάσιγκτον, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε πως «δεν πρόκειται να πάω εγώ εκεί», εννοώντας το Κίεβο.

Επανέλαβε ότι σκοπεύει να μιλήσει επίσης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, με σκοπό να βρεθεί διπλωματική λύση για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης