ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΣκόπια: Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την είσοδο στον υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής του Μίτσκοσκι

Σκόπια: Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την είσοδο στον υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής του Μίτσκοσκι

Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία των κυβερνητικών εκπροσώπων του

Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο σκάνδαλο στην κυβέρνηση Μίτσκοσκι στα Σκόπια. Αν και ισχυρίζεται ότι χτίζει σταθερές σχέσεις με τις ΗΠΑ, ο Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας κρύβει από την κοινή γνώμη ότι έχει απαγορευτεί η είσοδος στον υπουργό του, Φατμίρ Λιμάνι, στις ΗΠΑ.

Εξαιτίας αυτού, αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψη και η κυβέρνηση σιωπά για τους λόγους πίσω από αυτή τη δραματική απόφαση.
Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία των κυβερνητικών εκπροσώπων και τις πολιτικές που ακολουθεί ο Μίτσκοσκι. Αν πραγματικά απολαμβάνει την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης, όπως συχνά ισχυρίζεται, τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει με συγκεκριμένα βήματα.
«Καλούμε τον Λιμάνι και τον Μίτσκοσκι να έρθουν αμέσως ενώπιον του κοινού και να απαντήσουν: Γιατί απαγορεύεται η είσοδος στον υπουργό στις ΗΠΑ. Θα απολυθεί ή θα συνεχίσει να τον προστατεύει; Αυτή δεν είναι μια περίπτωση που μπορεί να αγνοηθεί», όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο του @valkaniko για το επίμαχο θέμα.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης