ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΚαναδάς: Άνοιξαν οι κάλπες με καθυστέρηση μετά από πυρκαγιά σε εκλογικό κέντρο

Καναδάς: Άνοιξαν οι κάλπες με καθυστέρηση μετά από πυρκαγιά σε εκλογικό κέντρο

Οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος θα οδηγήσει τη χώρα σε περιόδους ταραχών

Σημέρα είναι ημέρα εκλογών στον Καναδά και οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος θα οδηγήσει τη χώρα σε περιόδους ταραχών που χαρακτηρίζονται από το αυξανόμενο κόστος ζωής και το υπερφορτωμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Πριν από λίγες ώρες άνοιξαν οι κάλπες σ’ όλο τον Καναδά. Μάλιστα καθυστέρησαν οι ψηφοφορίες μετά από πυρκαγιά στο εκλογικό κέντρο του Γουίντσορ.

Το Γουίντσορ, γνωστό και ως Ουίντσορ ή Ουίνδσορ, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Οντάριο του Καναδά, στη νότια όχθη του ποταμού Ντιτρόιτ, ακριβώς απέναντι από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Να θυμίσουμε ότι η προεκλογική εκστρατεία έληξε μ’ ένα τραγικό τρόπο χθες Κυριακή, αφού ένας άνδρας εμβόλισε ένα SUV μέσα από ένα πλήθος σ’ ένα φεστιβάλ της φιλιππινέζικης κοινότητας στο Βανκούβερ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

*Φωτογραφία X elections.ca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης