Υπουργοί του Κυριάκου κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ;

Must Read

Η πληροφορία έφτασε αξημέρωτα στο Μέγαρο Μαξίμου, διότι απλούστατα ερχόταν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Να πω βέβαια ότι είναι άκρως τιμητικό για την κυβέρνηση και ειδικά για τον ηγέτη – ευεργέτη μας να θεωρεί την Ελλάδα ως κέντρο του κόσμου. Αυτό φυσικά ενέχει κάποιους κινδύνους. Ειδικά έπειτα από την εκλογή του λαϊκιστή αντιμητσοτακικού Τραμπ στις ΗΠΑ, οι υπουργοί του Αυτοκράτορος Κυριάκου, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Οι εποχές που ο Μπάιντεν από τη μία και η Ούρσουλα από την άλλη εξασφάλιζαν παροιμιώδη ασυλία στην εθνοσωτήριο κυβέρνηση για ό,τι κι αν έκανε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μεγάλο δικηγορικό γραφείο των ΗΠΑ σε συνεργασία με εμβληματικούς καθηγητές νομικής, προσφεύγουν στην Αμερικανική Δικαιοσύνη, στρεφόμενοι ποινικά και αστικά κατά υπουργών, αυτοδιοικητικού στελέχους, δημοσιογράφων, ΜΜΕ κλπ, για λογαριασμό κορυφαίου ελληνοαμερικανικού Ακαδημαϊκού.

Οι εγκλήσεις κατατίθενται ταυτόχρονα σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη. 

Όπως είναι αυτονόητο, στις ΗΠΑ δεν ισχύουν ούτε νόμοι περί ευθύνης υπουργών, ούτε ασυλίες, ούτε αναβολές λόγω υπουργικών υποχρεώσεων κλπ.

Χρειάζονται επίσης δυσθεώρητα – για τα ελληνικά δεδομένα – κονδύλια, προκειμένου οι υπουργοί και τα στελέχη που θα βρεθούν στο στόχαστρο να έχουν μία υποτυπώδη υπεράσπιση.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, που παραμένει ορφανή καθώς η Κίμπερλι δεν έχει ολοκληρώσει την έρευνα της ώστε να εισέλθει στη χώρα σαν πύρινη λαίλαπα, έκανε μία ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία στο Μαξίμου, σε συνδυασμό φυσικά με την πληροφορία που έσκασε κι αυτή σα βόμβα πρωινιάτικα:

Η ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας που προβλημάτισε το Μαξίμου…

Κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου πάντως, το οποίο δεν πρόκειται να βρεθεί στο στόχαστρο στην συγκεκριμένη υπόθεση, έλεγε περιπαικτικά αναφερόμενος στους προσεχώς υπόδικους συναδέλφους του: FAFO!

Δεν ξέρω τι σημαίνει, θα σας γελάσω.

Άλλο στέλεχος του Μαξίμου όμως, που γνωρίζει πολύ καλά νομικά γιατί σχετίζεται με κορυφαίο – σε διαπλοκή – καθηγητή, μονολογούσε οργισμένος κάτι κατάρες για έναν πραγματογνώμονα από την Κρήτη…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This