Εχθρός της Ρωσίας και αρωγός της Τουρκίας ο Μητσοτάκης

Μια ακόμη επονείδιστη και εθελόδουλη πράξη

Must Read

O Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται σε εθνικό μειοδότη και δουλόφρωνα. Οι ενέργειές του υποκρύπτουν καιροσκοπισμό και παραπέμπουν σε εσχάτη προδοσία.

Η κατάντια ενός πρωθυπουργού, που κήρυξε τον πόλεμο στην διαχρονικά σύμμαχο Ρωσία και βάζει την Τουρκία από την πίσω πόρτα στην Ευρώπη.

Ο Ερντογάν διεκδικεί σημαίνοντα ρόλο στην νέα αμυντική πολιτική της ΕΕ και ελέω Μερτς – Μητσοτάκη προσβλέπει σε μερίδα του… λέοντος από την εξοπλιστική πίτα.

Η συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο κλαμπ των προθύμων υπέρ του Ζελένσκι αποτελεί μια ακόμη επονείδιστη και εθελόδουλη πράξη της μελανής του θητείας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εχθρός της Ρωσίας , όχι ο Ελληνικός λαός. Δεν έχω βρει ούτε έναν να είναι θετικός με αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης. Μόνο κάτι τρολλ που γράφουνε εδώ και εκεί Πρόσωπο με πρόσωπο δεν έχω δει ούτε έναν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This