Προαναγγελία κόμματος από τον Σαμαρά;

Must Read

Του Πάνου Ζήση

«Ποιος αποφάσισε πως η πατρίδα μας θα ακολουθήσει μία πολιτική άκρατου κατευνασμού; Ποιος έχει δώσει την έγκρισή του για τη διεθνή απουσία κι απαξίωση της χώρας μας; Η Βουλή; Ο ελληνικός λαός; Βεβαίως και όχι! Άλλα λέγαμε το 2023, προεκλογικά. Αυτή η πολιτική δεν εκφράζει τις ιδέες και τις αγωνίες του ελληνικού λαού, συνολικά! Και πάντως, τέτοια εντολή δεν έχει δώσει ποτέ η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση. Αλλά θα μου πείτε, αυτή δεν είναι πια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη».

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Α ρε Ζήση, μια ζωή τσιράκια του Σαμαρά είστε.
    Εξαρτημένοι.
    Ρίξατε τον πατριωτικο κοσμο στα βράχια με την πολιτική σας ανιδεοτητα.

  2. Σίγουρα είναι κόμμα του κουλη, ότι δεν κατάφερε ο πατέρας του το έκανε ο Κούλης, σας πήρε το κόμμα και το μετέτρεψε σε μηχανισμό εξυπηρέτησης των άνομων συμφερόντων του. Καταφύγιο των χειριστών σημιτικων κατάντησε η ΝΔ. Αργά ξυπνήσατε. Το χειρότερο όμως είναι ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε βιλαέτι της Τουρκίας

  3. Χριστός Ανέστη!
    Σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει ο Αντώνης Σαμαράς από το 2021 και ένθεν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες (Εθνικά, Εξωτερική πολιτική, Οικονομικά, Κοινωνικά, Λαθρομετανάστευση, woke ατζέντα, εκλογή Trump, διεθνείς εξελίξεις) έχει σε όλα δικαιωθεί.
    Ως ΠΘ ο Αντώνης Σαμαράς “έχτισε” τις τριεθνείς συμμαχίες με Ισραήλ και Αίγυπτο και επίσης κατά τη διετή διακυβέρνηση του είχαμε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη μείωση στις λαθρομεταναστευτικές εισροές της τελευταίας 25ετίας, σε αντίθεση με την πλημμυρίδα λαθροεισβολέων που ζούμε την τελευταία 10ετία.
    Όσο για την ηλικία να σημειώσουμε ότι ο Τραμπ είναι 79 ετών και μια χαρά τα πάει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This