H Σαμπαλένκα έχασε το Roland Garros από την Γκοφ και πάει «για τεκίλες στην Μύκονο»

«Να είμαι σαν τουρίστας για μερικές μέρες»

Must Read

Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Roland Garros η Aρίνα Σαμπαλένκα. Πήρε το πρώτο σετ κόντρα στην Κόκο Γκοφ, ωστόσο, έχασε με 2-1 από την Αμερικανίδα.

Η Σαμπαλένκα έκλαψε στην συνέντευξη Τύπου και κατόπιν ανακοίνωσε:

«Έχω ήδη κλείσει μια πτήση για Μύκονο, αλκοόλ, ζάχαρη. Χρειάζομαι μόνο μερικές μέρες για να ξεχάσω εντελώς αυτόν τον τρελό κόσμο και αυτό το τρελό πράγμα που συνέβη σήμερα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν. Απλώς προσπαθώ να είμαι πολύ ευγενική αυτήν τη στιγμή, αλλά ξέρετε, δεν υπάρχει άλλη λέξη που να μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο. Αλλά ναι, τεκίλα, gummy bears, κολύμπι, να είμαι σαν τουρίστας για μερικές μέρες».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This