Την ώρα που ο πρωθυπουργός ανακοινώνει από την γαλλική Ριβιέρα θαλάσσια πάρκα, ο Γιἀννης Βαλυνάκης τον καταγγέλλει για εθνική μειοδοσία. Με ανάρτηση κόλαφο στα social media ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών επισημαίνει τις τραγικές και εθελόδουλες πραγματικότητες συνεπεία της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Είναι δυνατόν; Πέρσι αναγγείλαμε θαλάσσια πάρκα. Στο Αιγαίο περιλάμβανε και μικρονήσια στα Δωδεκάνησα («γκρίζες ζώνες» κατά την Τουρκία) και εκτεινόταν πέρα από τα 6νμ. Αντιδρά η Τουρκία, «το ..ξαναβλέπουμε». Και τώρα σαφέστατη ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ: τα 12νησα βγαίνουν εκτός και περιοριζόμαστε στα 6 νμ…»
Η ανάρτηση του πρώην ΥΦΥΠΕΞ
Είναι δυνατόν;Πέρσι αναγγείλαμε #θαλάσσια_πάρκα. Στο #Αιγαίο περιλάμβανε και μικρονήσια στα #Δωδεκάνησα («γκρίζες ζώνες»κατά την 🇹🇷)και εκτεινόταν πέρα από τα 6νμ. Αντιδρά η #Τουρκία, «το ..ξαναβλέπουμε».Και τώρα σαφέστατη ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ: τα 12νησα βγαίνουν εκτός και… pic.twitter.com/IzyAyxjGRK
— Γιάννης Βαληνάκης (@ivalinakis) June 9, 2025
Δείτε επίσης:
- Μητσοτάκης από την Νίκαια της Γαλλίας: Τον Ιούνιο τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και Κυκλάδες
- Σιωπηρή συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας
Αλλος ένας γερασμένος πολιτικός που λέει τα παραμύθια του.
Πήξαμε από υπερπατριώτες που στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!!!
Μετά τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά, άλλος ένας ξεχασμένος πολιτικός ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Μην τα λέτε έτσι απότομα και ταράζεται ο Φαήλος.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΥΡΙΟΣ ΟΛΗ Η ΝΔ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΑΛΑ
Πιος θα το περιμενε , να καταντηση ετσι η χωρα μας . Εχουμε ανακγη να ερθει ενας σοβαρος ανθρωπος , μπας και βαλει την χωρα μας στον σωστο δρομο . Διαφορετικα χαιρετα μας τον πλατανο .
Μιλάμε για την πλέον ανθελληνική, αντεθνική και αντιχριστιανική κυβέρνηση που αν δεν φύγει σύντομα θα κληροδοτήσει στον Ελληνισμό ένα νέο 1974 ή 1922.
Κατά τ’ άλλα φταίει ο Σαμαράς που είναι ο μόνος που μιλάει ευθέως για τους Εθνικούς μειοδότες που κυβερνούν.
Ποιος έκανε αρχηγό της ΝΔ τον Κουλη; Ο Σαμαράς. Ποιος κουβάλησε τα χουντιδια του ΛΑΟΣ; ο Σαμαράς. Ποιος συγκυβερνησε με τα λαμογια του Σημίτη; ο Σαμαράς.
Αλλά αν είσαι στόκος, πάλι εθνοπροδοτη θα ψηφίσεις
Το μόνο που δεν έκανε ήταν να φέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Σαμαράς είναι ένας προδότης, γηρασμένος πολιτικός που μισεί τους Μητσοτάκηδες!!! Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα καταλήξει μαζί με τα αργύρια της προδοσίας του!!!
Ποιος θα τα βάλει με τη cosa nostra?
Εδώ σας θέλω! Από λόγια χορτάσαμε κανένα έργο να δούμε.
Και τι έγινε; όλη η ΝΔ στηρίζει τον ρουφιάνο Κουλη. Ας τον αποκαλέσει επίσημα προδότη. Μαζί και ο Καραμανλής να κάνει το ίδιο. Μπας και ξυπνήσει κανένα λαμογιο από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ