Κύπρος: Έκαψαν όχημα γιαγιάς ανήλικου που συνδέεται με εγκληματικές ενέργειες στη Λεμεσό

Ήταν η δεύτερη εγκληματική ενέργεια σε διάστημα μίας ώρας

Must Read

Στην γιαγιά του ενός από τους ανήλικους που τελούν υπό κράτηση επειδή συνδέθηκαν με τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό της Κύπρου και άλλες εγκληματικές ενέργειες, ανήκει το αυτοκίνητο που παρέδωσαν στις φλόγες εμπρηστές τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Ιουνίου.

Έκαψαν το όχημα 77χρονης τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Cyprus Times.com οι ανήλικοι συνδέθηκαν με τη βομβιστική επίθεση σε μπυραρία στο Ζακάκι, την έκρηξη σε όχημα και συνεργείο το ίδιο διάστημα καθώς και με ληστεία αρτοποιείου.

Η φωτιά, αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο, κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη για εξετάσεις, ενώ ήταν η δεύτερη εγκληματική ενέργεια στη Λεμεσό, σε διάστημα μίας ώρας τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Ιουνίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This