Κων. Καραμανλής: Οι μίνι διακοπές του πρώην πρωθυπουργού στην ορεινή Ναυπακτία

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή

Στην Ορεινή Ναυπακτία με φίλους βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Nafpaktianews.gr είναι μαζί με παρέα και απολαμβάνει τις ομορφιές της Ορεινής Ναυπακτίας.

Επίσης δείπνησε το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της Άνω Χώρας, απολαμβάνοντας παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, πάντα σε φιλικό και χαλαρό κλίμα.

Πάντως όπως λέγεται η Ορεινή Ναυπακτία, με τα μαγευτικά τοπία και την αυθεντική φιλοξενία, φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή.

*Φωτογραφία Nafpaktianews.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Απο τι εκανε διακοπες ο τεμπελχανας?????δουλευει και κουραστηκε ο μπουχεσας κοντοσουβλοφαγος????

    καντε αναζητηση Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ δειτε φωτο και κλαψτε απο τα γελια!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης