Η ήττα της ΑΕΚ από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (0-2) στο πρώτο δυνατό φιλικό έδειξε το πρόβλημα σε δύο θέσεις

Must Read

Δύο θέσεις «πονάνε» αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ. Η θέση του αριστερού αμυντικού και του επιθετικού κρούσης. Ήταν γνωστό και πριν το φιλικό με την βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, φάνηκε και στη διάρκεια του αγώνα που ολοκληρώθηκε με 2-0 σε βάρος της Ένωσης.
Ο Μάρκο Νίκολιτς δοκιμάζει σύστημα 4-42 με ρόμβο που δεν λειτούργησε στο α’ μέρος και βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη.
Στα πλην τα πολλά κενά στην άμυνα σε όλο το ματς στα συν η καλή εμφάνιση του Μπρινιόλι που υποχρεώθηκε σε πολλές επεμβάσεις και τα καλά στοιχεία που έδειξε ο Ρέλβας.


Οι Βέλγοι φέτος επέστρεψαν έπειτα από δύο χρόνια απουσίας στην Α’ κατηγορία στο πρωτάθλημά τους και από το ξεκίνημα προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Τους… βγήκε σε καλό αφού μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Οπόκου. Ο Μπρινιόλι στο 39′ κράτησε το σκορ χαμηλά νικώντας στο τε-α-τετ τον Μεντί.
Ο Νίκολιτς το μόνο που κράτησε από το α’ μέρος ήταν ο Ρόμβος, άλλαξε όλη την ενδεκάδα για να δώσει ευκαιρίες σε όλους να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο Ρέλβας στο 58′ έβαλε στοπ στον Χέντελ την ώρα που ετοιμαζόταν να σουτάρει και εισέπραξε τα πρώτα χειροκροτήματα.
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει εάν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι που έγινε σε χέρι αμυντικού της Ζούλτε η οποία στο 76′ σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Εμέκα.
Κοϊτά, Μήτογλου και Πήλιος έχασαν τις πιο χαρκατηριστικές ευκαιρίες για γκολ.
ΑΕΚ (Α’ ημίχρονο): Μπρινιόλι, Ρότα, Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Καλοσκάμης, Περέιρα, Μάνταλος, Ελίασον και Κοσίδης.
ΑΕΚ (Β’ ημίχρονο): Στρακόσια, Κοσίδης, Πήλιος, Μήτογλου, Ρέλβας, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Φερνάντες, Κουτέσα, Κοϊτά και Ζίνι.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This