Αγριεύει η κόντρα Άδωνι-ΠΑΣΟΚ: «Θα ασχοληθούμε με τον Γεωργιάδη με τέτοιες κωλοτούμπες που έχει κάνει;»

Τί σχολίασε ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος

Must Read

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με φόντο τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που έχει προκαλέσει αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τον υπουργό Υγείας να παίρνει τη σκυτάλη της απάντησης, πυροδοτώντας ένα κλίμα έντασης που άγγιξε ακόμη και την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε με οξύ ύφος: «Πέφτει κάτω από τα γέλια όποιος ακούει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για διαφθορά», σχολίασε σκωπτικά. Απευθυνόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης, συνέχισε: «Υποδύεστε τις αθώες περιστερές, αυτό ξεπερνά κάθε όριο θράσους. Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ το κόμμα της αθωότητας και της τιμιότητας». Υποστήριξε ακόμη ότι την περίοδο 1998–2004, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, τα πρόστιμα για τις αγροτικές επιδοτήσεις έφτασαν τα 662 εκατομμύρια ευρώ.

Στα όσα συνέβησαν στη Βουλή ζητήθηκε το σχόλιο του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος με έντονο ύφος είπε:

«Θα ασχοληθούμε με τον Γεωργιάδη με τέτοιες κωλοτούμπες που έχει κάνει στον πολιτικό του βίο; Ένας άνθρωπος ο οποίος έβριζε τη Νέα Δημοκρατία και θα κάτσουμε να ασχοληθούμε για την αξιοπιστία του;».


 

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;; ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΣ;; ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This