O Ίλον Μασκ ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος στις ΗΠΑ με ανάρτησή του το Σάββατο στο Χ.
«Όσον αφορά την πτώχευση της χώρας μας με σπατάλη και διαφθορά, ζούμε σε ένα μονοκομματικό σύστημα, όχι σε μια δημοκρατία.
Σήμερα, το Αμερικανικό Κόμμα σχηματίζεται για να σας δώσει πίσω την ελευθερία σας.»
By a factor of 2 to 1, you want a new political party and you shall have it!
When it comes to bankrupting our country with waste & graft, we live in a one-party system, not a democracy.
Today, the America Party is formed to give you back your freedom. https://t.co/9K8AD04QQN
— Elon Musk (@elonmusk) July 5, 2025
Προηγουμένως ο μεγιστάνας και εσχάτως επικριτής του Αμερικανού προέδρου είχε δημοσιεύσει στην πλατφόρμα του δημοσκόπηση για τον δικομματισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας.
Independence Day is the perfect time to ask if you want independence from the two-party (some would say uniparty) system!
Should we create the America Party?
— Elon Musk (@elonmusk) July 4, 2025
Ο πόλεμος στον Ντόναλντ Τραμπ έχει επισήμως κηρυχθεί.
Δείτε επίσης:
Οσο περναει ο καιρος δειχνει και νεοτερος
Θελει να βαλει τσιπακι στον εγκεφαλο των ανθρωπων
Η Α.Ι. (δηλαδη Antichrist Inside) που εφτιαξε και ελεγχει συμφωνει απολυτα μαζι του … μυστηριωδως … ΑΝΑΛΥΕΙ και την ιδεολογια του νεοσυστατου κομματος !!!
πηγη απο κλωνο σαιτ που δεν χρειαζεται να εχετε λογαριασμο στο τουιτερ να δειτε τι λεει η Α.Ι. του
xcancel . com/grok/status/1941585114124972318#m
Οταν τα δεις απομακρυσμενα ολα αυτα δεν μπορει να μην δεις οτι σχηματιζεται στο προσωπο του αυτο που ηθελαν οι δημοκρατικοι να κανουν την προηγουμενη τετραετια και που φυσικα ηταν αυτοι που του παρειχαν πληρη προσβαση στην κυβερνηση τους και στην πολεμικη τους βιομηχανια!
δηλαδη τι ηθελαν να δημιουργησουν οι δημοκρατικοι την προηγουμενη 4ετια παντου στην Δυση?
Την ΑΙ που θα ελεγχει τις πολεις των 15 λεπτων και φυσικα γιαυτο παντου στον κοσμο κυνηγησαν οσους ζουσαν εκτος ελεγχου (πχ παλαιοχριστιανος)
Μπορει πολλοι να μην πιστευουν στον τριαδικο θεο δηλαδη στο Πατηρ, Υιος και Αγιο Πνευμα των Χριστιανων αλλά καλά θα κανετε να αρχισετε να πιστευετε στο Αντιθετο του που ηδη σχηματιζεται απο διαφορους εχθρους του Τριαδικου Θεου μας που θελουν να φτιαξουν το ακριβως αντιθετο με την βοηθεια της τεχνολογιας !!!
Δηλαδη τι?
ο Αντιχριστος θα συνδραμεται εμφανως (στην περιπτωση αυτη το εδειξε εμφανως) ή αφανως απο την Α.Ι. και μαζι με τον Διαβολο που επεσε στην ΓΗ μετα την απωλεια του Παραδεισου απο τους Πρωτοπλαστους θα αποτελεσουν την Αντιθετη Τριαδα και της κυριαρχιας τους σε ολους τους ανθρωπους επι της ΓΗΣ.
υ.γ. οπως ειδατε δεν εβαλα καν οτι εχει εμφανιστει και ο ιδιος και η οικογενεια του με αντιχριστιανικα συμβολα σε φωτογραφιες και εκδηλωσεις του ΧΑΛΟΓΟΥΙΝ που ειναι κοινη γιορτη των σατανιστων με τους εποικους αγγλους στην Αμερικη και οτι μεχρι να παει με τον Τραμπ συμφωνουσε πληρως με την ατζεντα του παγκ. οικονομικου φορουμ που κανει οσους μετα την αγορα του τουιτερ απο αυτον, τους χρησιμους ηλιθιους του παιχνιδιου που παιζεται πισω απο τις πλατες των Χριστιανων και εμφανως πλεον !!!
Συνεχιζετε να εχετε λογαριασμο στο … Χ?
Ξανασκεφτειτε το γιατι σε ενα Χ σταυρωθηκε ο Αποστολος Ανδρεας στην Πατρα!!!