Οι άνθρωποι στην Λωρίδα της Γάζας λιμοκτονούν και βιώνουν μια ανείπωτη φρίκη. Οι ρίψεις από αέρος ανθρωπιστικής βοήθειας είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την ασφάλεια των κατοίκων, όπως προειδοποίησε η Πολιτική Προστασία του παλαιστινιακού θυλάκου.
Στο βίντεο ντοκουμέντο φορτίο πέφτει στο κεφάλι ενός αγοριού και το σκοτώνει!
The moment an airdropped aid box fell on a child’s head, killing him. pic.twitter.com/tVAuQvl1pR
— TIMES OF GAZA (@Timesofgaza) August 9, 2025
Ο πατέρας του παιδιού θρηνεί για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του γιου του στην Γάζα από κιβώτιο ανθρωπιστικής βοήθειας. Είναι το τέταρτο παιδί που χάνει από την αρχή του πολέμου με το Ισραήλ.
Δείτε επίσης:
- Ανήκουστο: Στη Λωρίδα της Γάζας σκοτώνονται και από τις εναέριες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας!
- Γάζα: Έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια η Ελλάδα – Η ανάρτηση Μητσοτάκη
Δολοφόνε Νετανιαχου …όχι μόνο δεν θα κάνετε το μεγάλο κράτος που θέλετε αλλά αν συνεχίσετε έτσι δεν θα έχετε καθολου κράτος. Το σχέδιο σας ειναι να τους διώξετε στις υπόλοιπες αραβικές χώρες. Αν δεν το ξέρετε…μάθετε το τώρα Όσοι δεν εχουν ελπίδα δεν φοβούνται τον θάνατο κσι όσοι δεν φοβούνται τον θάνατο γίνονται πιο δυνατοί από οποιοδήποτε όπλο.
…τι σχέση έχει ο τίτλος της ανάρτησής σου με το κείμενο, δεν κατάλαβε κανείς μας…