ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΜασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά Τυνήσιος μετανάστης που μαχαίρωσε τουλάχιστον 4 άτομα

Μασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά Τυνήσιος μετανάστης που μαχαίρωσε τουλάχιστον 4 άτομα

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης φώναζε «Αλλάχ Άκμπαρ»

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 35χρονο Τυνήσιο μετανάστη στη Γαλλία, ο οποίος μαχαίρωσε αρκετούς ανθρώπους σε ξενοδοχείο της Μασσαλίας, ενώ φώναζε «Αλλάχ Άκμπαρ».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βορειοαφρικανός έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, αφού προηγουμένως είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε τουλάχιστον τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή του ξενοδοχείου και ενός επισκέπτη.

Ρεπορτάζ του BFMTV αναφέρει πως ο δράστης περιφερόταν σε δρόμο της Μασσαλίας κρατώντας μια σιδερένια ράβδο και δύο μαχαίρια, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στο παλιό λιμάνι της πόλης, μια περιοχή όπου είναι γνωστό ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:45 (ώρα Ελλάδας), με αυτόπτη μάρτυρα να λέει στους δημοσιογράφους ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή «πολύ γρήγορα». «Προσπάθησαν να τον συλλάβουν έξω από ένα φαστ φουντ και ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν αστυνομικό», ανέφερε σχετικά, ενώ άλλος μάρτυρας είπε ότι τον είδε που κρατούσε «δυο μεγάλα χασαπομάχαιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τη γαλλική Αστυνομία, κανένας από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης