Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, με θύμα έναν 11χρονο μαθητή, που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είχε μόλις φύγει από το σχολείο, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος που οδηγούσε μία 58χρονη. Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού και περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που κατέφτασε μερικά λεπτά αργότερα.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο μικρούλης
Ο άτυχος μαθητής αρχικά διακωμίστηκε στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πο κατέβαλαν οι γιατροί, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Την ίδια στιγμή, η 58χρονη οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η διερεύνηση επικεντρώνεται στα αίτια του ατυχήματος, όπως η ταχύτητα του οχήματος, ο φωτισμός και οι συνθήκες ορατότητας, καθώς και αν τηρήθηκαν οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας από όλες τις πλευρές.
Δείτε επίσης: