Συναγερμός σήμανε στις τοπικές Αρχές για περιστατικό διπλής ανθρωποκτονίας στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε κάμπινγκ της περιοχής.
Το αιματηρό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 5/10, με τον έναν εκ των θυμάτων να είναι Έλληνας, ηλικίας 70 ετών, και, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο messinialive.gr, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, και τον άλλο, ηλικίας 50-55 ετών, να είναι φίλος του 70χρονου, ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης στο εν λόγω κάμπινγκ.
Θανάσιμος τραυματισμός
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ιστότοπου, άγνωστος μπήκε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και πυροβόλησε τον 70χρονο ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το φονικό έγινε μπροστά στον 50χρονο επιστάτη, ο οποίος, έντρομος, επιχείρησε να διαφύγει, με τον δράστη, ωστόσο, να τον πυροβολεί εν ψυχρώ και να τον σκοτώνει.
Αμέσως μετά ο δράστης, ο οποίος εικάζεται ότι χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα, εγκατέλειψε το σημείο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό αυτό συμβάν.
Γνωρίζονταν μεταξύ τους
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεσσηνίας συλλέγουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη του διπλού φονικού.
Σύμφωνα με περεταίρω πληροφορίες, ο δράστης και τα θύματά του φαίνεται πώς γνωρίζονταν μεταξύ τους, με αποκλειστικές πληροφορίες του messinialive.gr να αναφέρουν πως φέτος το καλοκαίρι είχε συμβεί ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.
Να σημειωθεί πως το κάμπινγκ, το οποίο δεν είναι το μοναδικό στην συγκεκριμένη περιοχή, είναι σε πλήρη λειτουργία φιλοξενώντας αρκετό κόσμο, καθώς ο παραθαλάσσιος αυτός οικισμός κοντά στη Μεθώνη αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέρετρο.
Δείτε επίσης:
- Γιώργος Λυγγερίδης: Αποφυλακίστηκε βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του
- Έλληνας εκτελείται(!) μέρα μεσημέρι στα Starbucks