Ευχάριστα τα νέα για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα που ακολούθησε την Εθνική στο απαιτητικό ταξίδι της σε Σκωτία και Δανία για τους δύο πιο κρίσιμους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη και την Κυριακή.
Η συντριβή από τη Δανία με 3-0 στο «Καραϊσκάκης» ανήκει στο παρελθόν και τώρα οι διεθνείς θα πρέπει να αναπληρώσουν τους χαμένους βαθμούς στα δύο ματς που ακολουθούν.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δηλώνει αισιόδοξος
Στις κλήσεις της Εθνικής υπάρχει και μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, ο Παύλος Παντελίδης της Κηφισιάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πέλκας και Ρέτσος. Νέο πρόσωπο και ο Μιχαηλίδης του ΠΑΟΚ.
Για την Σκωτία η ισοπαλία με τη Δανία (0-0) στην Κοπεγχάγη της έδωσε… αέρα πρόκρισης. Και για εκείνη είναι καθοριστικό το ματς με την Ελλάδα. Νέο πρόσωπο ο 42χρονος τερματοφύλακας Γκρεγκ Γκόρντον (Χαρτς)
Εκτός λόγω τραυματισμού ο Τζόνστον (Σέλτικ), επιστρέφουν οι Άαρον Χίκι (Μπρέντφορντ) και Άντονι Ράλστον (Σέλτικ).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.