Ανατροπή στην υπόθεση του τραγικού χαμού του 4χρονου αγοριού στη Δυτική Αχαΐα, με τον θείο του να ομολογεί ότι τα γεγονότα δεν συνέβησαν όπως τα περιέγραψε στις αρχές. Ο 25χρονος πήγε στο ΑΤ της περιοχης και περιέγραψε ότι το παιδί τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα με γουρούνα.
Σύμφωνα με την ομολογία του 25χρονου, ο ίδιος ήθελε να πάει βόλτα τον 4χρονο με τη γουρούνα και όταν ξεκίνησε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό κάτω από τη μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί.
Ο 25χρονος, για τον οποίο οι αστυνομικοί ήδη ερευνούσαν αν τα όσα είχε ισχυριστεί ήταν αλήθεια, εμφανίστηκε συντετριμμένος στους άνδρες της αστυνομίας και αποκάλυψε την αλήθεια. Στη συνέχεια, υπέδειξε την αποθήκη όπου είχε κρύψει τη γουρούνα.
Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε μαρτυρία από συγχωριανό της οικογένειας ο οποίος είχε μιλήσει για τροχαίο δυστύχημα με «γουρούνα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκάλυψη δεν θα αλλάξει κάτι στην υπόθεση αφού ο ίδιος εξακολουθεί να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Δείτε επίσης:
- Αχαΐα: Μαρτυρία-ανατροπή για τον θάνατο του 3χρονου Ανδρέα
- Λευκά μπαλόνια και σπαραγμός στην κηδεία του 3χρονου Ανδρέα – «Πού είσαι αγάπη μου»
- Αχαΐα: Ελεύθερος ο 25χρονος θείος του 3χρονου – «Λυγίζουν» τα λόγια του παππού

