Στις 14.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη.
Το τελευταίο «αντίο» στο ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Επικρατείας θα πουν κομματικοί σύντροφοι, συνεργάτες του μηχανικοί, φίλοι και συγγενείς, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, στο Πάρκο Ελευθερίας (χώρος πρώην ΕΑΤ -ΕΣΑ).
Η επιθυμία της οικογένειας Φλαμπουράρη
Η οικογένεια του εκλιπόντος ανακοίνωσε την Τετάρτη πως αντί στεφάνου, επιθυμεί να διατεθούν τα χρήματα για την ενίσχυση του «Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Α/ Α.Μ.Ε.Α» στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: Alpha Bank GR3101402350235002002004806, EΘNIKH TPAΠEZA GR8801101130000011329600446.
Επικήδειος από τον Τσίπρα και άλλους
Επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα εκφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, επικήδειο θα εκφωνήσουν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και πιθανό και ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Στον αποχαιρετισμό θα τοποθετηθούν και συνεργάτες του Αλέκου Φλαμπουράρη από τον επαγγελματικό του στίβο, αλλά και μέλη της οικογένειας του
Δείτε επίσης:
Ενός λεπτού σιγή στην Βουλή για τον Αλέκο Φλαμπουράρη
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο άνθρωπος πίσω από τον Τσίπρα – Η ζωή, η πορεία και το παρασκήνιο

