Ακόμη και τα βιβλία των πολιτικών έχουν τα λάθη τους! Ένα λάθος εντόπισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, στο βιβλίο «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα, που κυκλοφόρησε χθες, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
Το λάθος που εντόπισαν οι παρουσιαστές
Στη σελίδα 212, αντί για τη Ρίγα της Λετονίας, αναγράφεται η Ρίγα της Εσθονίας, προκαλώντας χαμόγελα και σχολιασμό.
«Αυτό το βιβλίο το έχει γράψει σίγουρα ο Τσίπρας. Επειδή κυκλοφορούν διάφορα κτλ, ότι μπορεί να το έχει γράψει κάποιος άλλος, το έχει γράψει σίγουρα ο Τσίπρας. Ή τέλος πάντων ένα κομμάτι. Θα το δείξω. Το έχω υπογραμμίσει κιόλας. Σελίδα 212. “Στη Ρίγα της Εσθονίας”. Από όσο γνωρίζουμε, η Ρίγα είναι στη Λετονία. Στην Εσθονία είναι το Ταλίν. Κάθισα και το έψαξα» ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας.
«Είναι πταίσμα σε σχέση με το Λέσβος, Μυτιλήνη, αλλά είμαστε σίγουροι» πρόσθεσε στη συνέχεια.


. Πολύ παραμύθι ο τύπος. Παραμύθι νούμερο 1. Ο Καμμένος πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Τσίπρα γιατί ανέβαινε με το ασανσέρ ενώ Ο Θεοδωράκης με τα πόδια