Ο Λεβαδειακός ολοκληρώνει το μεσημέρι (ώρα 15:00, CS2) στο Μαρκόπουλο τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Κυπέλλου, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 17 του μήνα για να ξέρει εάν έχει περάσει απευθείας στους «8» ή θα μπει στη διαδικασία των μπαράζ.
Αιτία οι αγώνες των τριών ευρωπαίων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) από τους οποίους οι δύο πρώτοι μπορούν να ισοβαθμήσουν στις 4 νίκες. Οι Βοιωτοί έχουν 7-2 σε τέρματα, ενώ από τους βασικούς τους αντιπάλους τους ξεπερνά μόνον ο Ολυμπιακός (7-1) με τους Παναθηναϊκό (3-1), ΑΕΚ (4-1) και Άρη (5-1) να τους ακολουθούν.
Η Μαρκό στην SL2, στον Νότιο όμιλο βρίσκεται στην 3η θέση που του δίνει το δικαίωμα να δώσει αγώνες για την άνοδο. Για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου χρειάζεται νίκες επί Λεβαδειακού και ΠΑΟΚ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Λεβαδειακός είδε το αήττητο επτά αγώνων (4-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις να παίρνει τέλος στην ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3)
Ο Νίκος Παπαδόπουλος δίνει ανάσες σε Τσοκάι και Βήχο, τραυματίας ο Λαγιούς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)
4ος: Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βαθμολογία

Το πρόγραμμα
13:30 Ελλάς Σύρου – Ολυμπιακός (CS1)
15:00 Μαρκό – Λεβαδειακός (CS2)
15:00 Καλλιθέα – Καβάλα
16:00 ΑΕΛ – Ατρόμητος (CS3)
17:00 Αστέρας – Ηλιούπολη
17:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ (CS1)
19:30 Παναθηναϊκός – Κηφισιά (CS2)
21:30 Άρης – ΠΑΟΚ (CS1)
Πέμπτη 4/12
17:00 Ηρακλής – Παναιτωλικός (CS1)
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
Τετάρτη 17/12
15:00 Καβάλα – Παναθηναϊκός
15:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής
15:00 ΠΑΟΚ – Μαρκό
Έγινε
Βόλος – Αιγάλεω 6-0

