Πατέντα ενός Έλληνα ομογενή η πρώτη μάσκα με φερμουάρ – Βρίσκεται ήδη στα χέρια της Μέρκελ (video)

Must Read

Μια ελληνική πατέντα στις μάσκες ήρθε για να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί!

Ο Αλέξης Βαΐου ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου «Olympisches Feuer», στην πόλη Μπρέμερχαφεν της Γερμανίας δημιούργησε για τους πελάτες του μια μάσκα με την οποία μπορεί να κανείς να φάει άνετα χωρίς να χρειαστεί να την βγάλει, απλά ανοίγοντας το φερμουάρ.

Ο Έλληνας ομογενής που έχει γνωρίσει από κοντά την Άνγκελα Μέρκελ, έστειλε ήδη μάσκες με τα αρχικά Α.Μ στην Γερμανίδα καγκελάριο για να τις δει από κοντά.

«Όλα τα καταστήματα εστίασης στη Γερμανία εξακολουθούν να παραμένουν εξαιτίας του κορωνοϊού κλειστά. Εμείς λειτουργούμε μόνο με delivery. Έτσι βλέποντας τη νέα κατάσταση και πως αυτή διαμορφώνεται από θέμα τζίρων και γενικότερα λειτουργίας των καταστημάτων έπρεπε κάτι να σκεφτώ. Ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα της μάσκας. Την έστειλα και στην φίλη μου Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να την δει και να μου πει την γνώμη της. Ίσως με αυτήν την μάσκα σκεφτεί και μια σειρά από μέτρα που θα βοηθήσουν τους εστιάτορες την επόμενη μέρα του κορωνοϊού» δήλωσε ο Αλέξης Βαΐου, μιλώντας στο newsit.gr

O εστιάτορας περιέγραψε πώς κατασκευάστηκε η μάσκα με το φερμουάρ: «Ένα μήνα μας πήρε για να την τελειοποιήσουμε γιατί έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο ώστε η μάσκα να παραμένει σταθερή. Έτσι με ένα στήριγμα που τοποθετείται στην περιοχή της μύτης η μάσκα δεν φεύγει ενώ το φερμουάρ μπροστά ανοίγει και κλείνει πάρα πολύ εύκολα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε φορά που θέλεις να φας ή να πιεις κάτι ανοίγεις το φερμουάρ κάνεις όλες τις κινήσεις χωρίς κανένα φόβο και μετά το κλείνεις».

Η ελληνική πατέντα προσέγγισε το ενδιαφέρον γνωστής εταιρίας ρούχων η οποία επιθυμεί να προχωρήσει στην κατασκευή και την πώλησή της

Η πατέντα του Έλληνα εστιάτορα στοχεύει να γίνει το απόλυτο trend καθώς ήδη τον έχει πλησιάσει μεγάλη εταιρία ρούχων προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή της ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι με την πρόταση που έχει δεχτεί από την επώνυμη εταιρία ρούχων ο Αλέξης Βαΐου από τις πωλήσεις των μασκών θα κερδίζει το 10% ποσό το οποίο έχει αποφασίσει να επενδύσει σε φιλανθρωπικό έργο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This