Τι μαθαίνουν τα παιδιά (μόνο με 5 ευρώ) στη σχολή του Άδωνι Γεωργιάδη (video)

Must Read

Την περιέργεια για το περιεχόμενο των διαδικτυακών μαθημάτων της σχολής του Άδωνι Γεωργιάδη, «Ελληνική Αγωγή», μας έλυσαν χρήστες του Twitter οι οποίοι δημοσίευσαν ένα ποτ πουρί των διδακτικών μαθημάτων.

Χωρίς να θέλουμε να χαρακτηρίσουμε την ποιότητα του εκπαιδευτικού υλικού, (μιας που αυτό έγκειται στην υποκειμενικότητα των χρηστών) θα επισημάνουμε ότι το εν λόγω εγχείρημα του υπουργού Ανάπτυξης που έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο μαραθώνιο των τηλε- πωλήσεων, ήρθε να διαφημιστεί πάνω στην κρίση του κορωνοϊού.

Με μόλις λοιπόν, 5 ευρώ η σχολή του Άδωνι Γεωργιάδη προσφέρει… πιστοποιητικό παρακολούθησης στα Ελληνόπουλα που έμεναν στο σπίτι μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι αγωνιούσαν για την ημερομηνία καταβολής του επιδόματος των 800 ευρώ για ενάμιση μήνα.

Στο βίντεο οι καθηγήτριες Σοφία Γούλα και Βίκυ Σακκά επιδίδονται σε «Μινωικό σόου»:

https://twitter.com/EllinikiAgogi/status/1244855276894814209?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1244855276894814209&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fpolitiki%2F89381%2Fo-lykos-stin-anampoympoyla-chairetai-o-adonis-en-meso-pandimias-poylaei-ekpaideysi-pros-5e-to-paidaki%2F

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This