ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας ο 47χρονος Ρομά που το είχε σκάσει από το Ιπποκράτειο

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας ο 47χρονος Ρομά που το είχε σκάσει από το Ιπποκράτειο

Συνελήφθη το πρωί σε αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά

Στα χέρια της αστυνομίας επέστρεψε ο 47χρονος Ρομά, που απέδρασε μέρα μεσημέρι την Καθαρή Δευτέρα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθη σήμερα Τετάρτη (25/2) το πρωί κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σε οικισμό Ρομά, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Πήδηξε από το παράθυρο

Ο 47χρονος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο σε εκτέλεση εντάλματος μετά από καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε εις βάρος του δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 7 μηνών για διακεκριμένη κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και αντίσταση.

Λόγω προβλήματος υγείας που επικαλέστηκε διακομίστηκε ένα 24ωρο αργότερα στο Ιπποκράτειο για ιατρικές εξετάσεις και κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του για νοσηλεία.

Αρχικά νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ εξαιτίας καρδιακών προβλήματων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική παρουσία εντός του θαλάμου δεν κατέστη εφικτή, έπειτα από οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, καθώς στον ίδιο χώρο νοσηλεύονταν ακόμη δύο ασθενείς.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο κρατούμενος κατάφερε να διαφύγει της προσοχής και να αποδράσει, πηδώντας από το παράθυρο του θαλάμου.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Απόδραση Ρομά από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο – Πήδηξε από το παράθυρο

Γαστούνη: Όσα είπε ο περιπτεράς που τον «τσάκισε» ομάδα 20 Ρομά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης